Home Sport Puiu Iordanescu, declaratii despre tragerea grupelor

Puiu Iordanescu, declaratii despre tragerea grupelor

958
0
Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, participa la o conferinta de presa, in cadrul careia Viorel Moldovan (nu este in imagine) este prezentat oficial ca antrenor al echipei de fotbal de tineret a Romaniei, in Bucuresti, vineri, 4 iulie 2014. Viorel Moldovan a preluat postul lăsat liber, la 18 iunie, de Bogdan Stelea, care a plecat la Viitorul Constanţa, club patronat de Gheorghe Hagi. VICTOR CIUPULIGA / MEDIAFAX FOTO

Vineri dimineata, selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu a plecat la Paris pentru tragerea la sorti a grupelor Euro 2016. Acesta a subliniat faptul ca e important pentru echipa nationala sa sustina cateva meciuri de pregatire inainte de acest turneu ce se va juca anul viitor in Franta. Acesta mai sustine faptul ca tragerea la sorti va fi una destul de dificila, cu rezultate ce nu ne vor fi pe plac intrucat suntem in urna a treia.

“E pentru prima oară când nu fac pronosticuri, nu-mi aleg adversarul, nu mă gândesc la cine ar fi mai convenabil sau cu cine ar fi mai convenabil să cădem. La acest nivel va fi foarte greu să reuşim ce ne dorim cu toţii. Sunt optimist, încrezător chiar dacă n-aş putea să spun că avem o echipă cu foarte multe valori individuale. Avem un grup de jucători buni. Mizăm mult pe disciplină, pe organizarea jocului şi personal mizez pe o bună pregătire cu foarte multe meciuri, 5-6, aşa cum am anunţat. Când am plecat de acasă baieţii mi-au spus ca voi fi norocos. Eu nu cred. Cred că va fi o tragere la sorţi dificilă, grea şi adversarii, având în vedere că suntem în urna 3”, a declarat Iordanescu, conform Mediafax.

Se asteapta meciul de pregatire cu Spania, unul foarte dificil “L-am rugat pe preşedintele FRF să găsească adversari puternici pentru că în felul acesta ne vom pregăti şi ne va fi mai uşor la Europene. Aria noastră de selecţie e destul de mică şi ne dorim ca orice jucător care ar putea să ajute echipa naţională şi nu numai Marica să revina in circuitul echipei. Aici mă refer şi la alţi jucători care dintr-un motiv sau altul în ultima perioadă n-au mai fost în circuitul echipei naţionale. Orice jucător, evident că şi Adrian Mutu, dar jucând într-o alta competiţie, la un alt nivel”. Declara Puiu Iordanescu.

Astazi la ora 19 are loc tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor Euro 2016, eveniment ce are loc la Palais des Congres din Paris. In cazul in care nu stiati, campionatul se va desfasura in perioada 10 iunie – 10 iulie 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here