Home Sport Bani grei pentru participantele la Euro 2016

Bani grei pentru participantele la Euro 2016

755
0

Nici mai mult nici mai putin de 8 milioane de euro va primi fiecare echipa nationala participanta la Euro 2016, a anuntat Gianni Infantino, secretarul general UEFA vineri, inainte de tragerile la sorti pentru grupele competitiei.

Daca va intrebati cat va primi castigatoarea, ei bine, 27 de milioane de euro va valora trofeul de campioana. Suma totala a premiilor se ridica la 301 milioane de euro, mult mai mult fata de 2012 cand au fist doar 196 de milioane sau 2008 cand au fost doar 184 de milioane de euro. 24 de echipe se vor infrunta timp de o luna in Franta incepand cu data de 10 iunie 2016 si va fi primul turneu de acest gen ce porneste cu 24 de echipe, nu cu 16 ca pana acum.

Vor fi si bonusuri, o victorie la acest turneu va fi recompensata cu 1 milion de euro iar o remiza va fi recompensata cu 500.000 de euro in faza grupelor. In optimile de finala se vor da cate 1.5 milioane pentru victorii, in sferturile de finala 2.5 milioane, semifinalele vor fi recompensate cu cate 4 milioane de euro pentru echipele care vor invinge. Echipa invingatoare va avea un bonus de 8 milioane iar cea care pierde finala va primi 5 milioane de euro.

Astazi, sambata, 12 decembrie va avea loc la Paris la orele 19 tragerea la sorti pentru grupele Euro 2016.

Previous articlePuiu Iordanescu, declaratii despre tragerea grupelor
Next articleCauta pe internet cele mai bune oferte pentru Thailanda daca doresti un concediu de neuitat
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here