Home Sport Cine il vrea pe Cristiano Ronanldo?

Cine il vrea pe Cristiano Ronanldo?

895
0
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring 2-2 during a Champions League soccer match round of 16 second leg, between Real Madrid and Schalke 04 at Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, Tuesday, March 10, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)

O echipa este gata sa scoata sute de milioane din conturi pentru a-l achizitiona pe marele Cristiano Ronaldo, dar si pe Bale si Neymar. Care este aceasta echipa ce dispune de asemenea fonduri? Discutam despre Manchester United si conform publicatiei The Times, se pregateste sa cumpere doi jucatori de la Real Madrid si unul de la Barcelona. Este vorba despre Cristiano Ronaldo si Gareth Bale de la Real Madrid si Neymar de la FC Barcelona. De asemenea, ar mai fi interesati si de Robert Lewandowski, insa deocamdata tratativele pentru aducerea lui la Manchester United nu decurg prea bine cu echipa germana Bayern Munchen.

“Manchester United se va concentra vara viitoare pe aducerea a unor jucători de elită, care să ridice echipa eliminată marţi din Liga Campionilor” scrie The Times. Pe lista se mai adauga si Harry Kane de la Tottenham.

Cat despre competitii, Macnhester United va evolua in saisprezecimile cupei Europa League, finalizand Grupa B a Ligii Campionilor pe locul al treilea.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here