Home Sport Lionel Messi a fost declarat cel mai bun jucator din sezonul 2014-2015...

Lionel Messi a fost declarat cel mai bun jucator din sezonul 2014-2015 in Spania

888
0

Luni seara, Lionel Messi a primit titlul de “cel mai bun jucator de fotbal din campionatul Spaniei in sezonul 2014-2015”. Bineinteles, alegerea nu surprinde pe nimeni intrucat este de departe cel mai bun atacant din acel campoinat. Antrenorul FC Barcelona Louis Enrique a primit si el titlul de “cel mai bun antrenor” asa cum era de fapt corect si normal.

“Sunt foarte fericit să câştig acest premiu în faţa unor jucători atât de buni. Acest premiu îl dedic fiului meu Thiago (3 ani), chiar dacă încă nu înţelege multe. De fiecare dată când plec de acasă, se supără şi mă întreabă: Tata, iar te duci să dai goluri? Acest premiu este pentru el”, a declarat Messi

Cel mai bun portar a fost declarat Claudio Bravo, tot de la FC Barcelona iar Sergio Ramos cel mai bun fundas, de la Real Madrid de data aceasta. Ca sa echilibreze situatia, James Rodriguez a fost declarat cel mai bun mijlocas – Real Madrid.

Cel mai bun jucator african din campionatul Spaniei a fost desemnat Sofiane Feghouli, de la Valencia, iar Neymar de la FC Barcelona cel mai bun jucator venit de peste ocean. Premiul de popularitate nu se putea duce la altcineva in afara de Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here