Home Terorism Atac terorist cu bomba intr-o statie de metrou din Istanbul

Atac terorist cu bomba intr-o statie de metrou din Istanbul

841
0

Marti dupa-amiaza o explozie foarte puternica a avut loc intr-o statie de metrou din Istanbul. O persoana si-a pierdut viata si mult altele au fost ranite conform Reuters. Explozia s-a produs in statia Bayrampasa aflata in zona europeana a orasului. Circulatia trenurilor bineinteles ca a fost suspendata. Oficialii anunta ca explozia s-a produs langa un transformator electric iar primarul a anuntat ca este vorba intr-adevar despre o bomba.

Atilla Aydiner este primarul acestui district Bayrampasa din Istanbul si a declarat pentru presa faptul ca explozia s-a produs la intrare in statie, 6 persoane fiind ranite dintre care una decedata. Desi initial s-a crezut ca explozia a survenit in urma unui scurt circuit la respectivul transformator, ancheta a scos la iveala faptul ca este vorba despre o bomba. Va tinem la curent in cazul in care aflam mai multe detalii.

Previous articleInterventia Marii Britanii in Siria starneste proteste aprinse
Next articleActori intr-o piesa cu final tragic
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here