Home Diverse Actori intr-o piesa cu final tragic

Actori intr-o piesa cu final tragic

931
0

Am ajuns la concluzia ca suntem niste actori slabi intr-o drama ce va avea un final tragic. Tragedia este litera de lege in cazul in care modul in care ne comportam cu planeta nu se va schimba. Ne uitam in jur si observam atat de multe dezastre si calamitati si lucruri care nu se intamplau in urma cu 10 ani de exemplu. Dar suntem niste actori slabi, asa cum spuneam mai sus. Nici macar nu am fost la cursuri de actorie, sa ne perfectionam putin.

Spun ca suntem niste actori din simplul fapt ca am observat atata ipocrizie in jur, incat nu am cum sa-mi mai schimb parerea… Am vazut atatia militanti care vor sa salveze planeta afisand pancarte care mai de care mai interesante pe la proteste, insa la final pleaca acasa cu propriile masini, poluand atmosfera. Aceiasi oameni nu au mers niciodata cu bicicleta desi poate stau la o aruncatura de bat de proteste, de job, de orice altceva. Aceiasi oameni au in casa sobe care ard tone de lemne anual, dar sa salvam planeta de la dezastru, nu? Cum ar putea oare sa functioneze asa ceva intr-o lume normala…

Exista totusi oameni precum cei de la DRTM Romania – DoTheRightMix Romania a caror pagina de Facebook o puteti vedea urmand linkul de mai sus. Dintre toti activistii pentru mediu pe care ii cunosc, organizatia lor este singura compusa din oameni sinceri care intr-adevar cred in ceea ce fac. M-am saturat, va spun sincer m-am saturat de actorii ce-si joaca slab rolurile, cei care striga lozinci impotriva incalzirii globale, insa n-au in curte nici macar un amarat de panou solar. E prea multa ipocrizie in jur… De ce? Incalzirea globala nu o sa dispara datorita protestelor, ci doar daca punem efectiv mana sa facem ceva in aceasta privinta.

Nu cred ca exista om care sa nu isi doreasca un mediu mult mai bine pus la punct din punct de vedere al calitatii. Nu mai vrem zapezi cat casa, nu mai vrem 45 de grade pe vara, nu mai vrem uragane devastatoare si asa mai departe. Vrem o lume normala asa ca ar trebui sa punem osul la treaba. Vorbe, nu fapte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here