Home International Un alt sofer de tir roman a murit in Germania dupa ce...

Un alt sofer de tir roman a murit in Germania dupa ce camionul sau a fost lovit de un tren

992
0

Joi seara, un trailer ce transporta un vehicul militar american a fost lovit de tren in Germania, accident urmat de decesul soferului de camion roman si mecanicului de locomotiva si ranirea grava a patru persoane. Totul s-a petrecut la trecerea caii ferate din Freihung – Bavaria, autotrenul din primele cercetari se pare ca a ramas blocat pe sine si lovit din plin de trenul care circula cu peste 100 de kilometri pe ora. Se pare ca trenul nu a franat absolut deloc, a declarat purtatorul de cuvant al politiei.

In urma accidentului, patru persoane au fost ranite si doua au murit, conducatorul camionului care era roman si mecanicul trenului. In camion se afla si un pasager care insa a fost doar usor ranit si a raspuns la intrebarile autoritatilor in legatura cu producerea accidentului. Este de fapt singura persoana care spera sa desluseasca misterul. Freihung este un oras foarte mic din Germania cu o populatie de maxim 2500 de locuitori si este situat la Nord Est de Nuremberg, in zona de frontiera cu Cehia.

 

 

 

Previous articlePoporul chemat la Cotroceni cot la cot cu partidele politice
Next articleLa orele 17 se anunta noul Premier la Cotroceni
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here