Home Nationale Poporul chemat la Cotroceni cot la cot cu partidele politice

Poporul chemat la Cotroceni cot la cot cu partidele politice

1648
0

Un comunicat de presa referitor la consultarile ce urmeaza astazi la Cotroceni scoate in evidenta faptul ca la aceste consultari sunt asteptati si reprezentantii societatii civile, ale celor care sunt seara de seara in strada si cer diverse lucruri, de la eliminarea coruptiei din administratia locala pana la eliminarea partidelor politice indiferent de culoare.

In comunicat, se specifica urmatoarele:

“De asemenea, Preşedintele României invită pe manifestanţi să indice persoanele care au un grad ridicat de reprezentativitate pentru mişcările civice din ultimele zile. Propunerile se pot transmite la adresa de email consultari@presidency.ro până joi, 5 noiembrie a.c., ora 24.00, cu specificarea datelor de contact. Societatea civilă va rămâne şi pe viitor un partener de dialog al Administraţiei Prezidenţiale şi astfel de consultări vor avea loc cu regularitate”

Presedintele Klaus Iohanis a transmis astfel faptul ca vocea poporului s-a facut auzita si ca va tine cont de ea. A urmarit foarte atent protestele si isi doreste o tara ai carei oameni sa fie multumiti.

“Am decis ca în continuarea consultărilor cu partidele politice să avem un acord cu societatea civilă, să consult în premieră un nou actor. Voi convoca pentru vineri după-amiaza un grup care reprezintă atât societatea civilă, cât şi ceea ce se numeşte strada. Este important pentru mine şi doresc să le cunosc părerile şi opţiunile”, a precizat acesta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here