Home Monden Botez de politicieni cu numele lui Arsenie Boca

Botez de politicieni cu numele lui Arsenie Boca

1121
0

Cine putea fii implicat intr-o asemenea ceremonie daca nu chiar Razboinicul Lunimii, Gigi Becali!… Acesta impreuna cu sotia au botezat duminica la biserica din Pipera copilul senatoarei Firea si al Primarului din Voluntari, Florentin Pandele. Copilul a primit numele Zian Mihail…

De ce Zian?

Zian este numele parintelui Arsenie Boca inainte de a se calugari. Aceasta este explicatia data de Gigi Becali. Bineinteles, slujba a fost tinuta de 11 preoti si este prima pentru Gigi dupa ce s-a eliberat din inchisoare.

In timpul ceremoniei, Becali nu a avut stare, s-a plimbat dintr-un colt in altul al bisericii, zabovind minute bune in curtea acesteia. Intrebat despre Ponta, Gigi nu vrea sa se implice si raspunde in spirit de gluma: ”Il iubesc pe Ponta. Eu despre politica nu mai vorbesc, ca acolo e focul mare , vreti sa planga iar mama?”

Petrecerea este programata la un hotel din Bucuresti si sunt asteptati in jur de 250 de invitati, printre care si Ecaterina Androiescu, colegi din PSD dar si secretarul general al ambasadei Chinei…

Doamna Firea spune ca cel mai frumos cadou pentru cel mic este nasul in sine, domnul Becali. Parintii lui Zian sunt convinsi ca acesta va avea noroc in viata atat din pricina numelui, cat si din pricina nasului. Cine nu si-ar dori un nas precum Becali?

Darul pentru Zian a fost si este tinut in secret de frica puscariei “Nu vreau sa mai zic, ca ma iau astia iar cu declaratie de avere, ca cine stie de unde am eu banii aia….” afirma Gigi Becali.

Le dorim multa sanatate si sa aiba parte de bucurii, sa stea cat mai departe de probleme si sa aiba o casnicie cat mai lunga. Evident, ii dorim si lui Gigi sa stea departe de mititica sau puscarie, pe intelesul tuturor.

Previous articleBataie de joc cu fantanile din Timisoara
Next articleNesimtire ca-n Mehedinti mai rar vezi… taranii arunca legumele din pricina samsarilor
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here