Home Nationale Bataie de joc cu fantanile din Timisoara

Bataie de joc cu fantanile din Timisoara

1006
0

Cam aceasta este singura explicatie pentru cateva fantani din Timisoara, care nici macar nu au fost puse in functiune si deja se afla intr-o degradare de zile mari. Fantana din imagini a costat nici mai mult nici mai putin de 100.000 de euro, bani platiti de promarul Nicolae Robu anul trecut.aceasta fantana este amplasata in cartierul in care primarul locuieste, respectiv in cartierul Soarelui. Dupa cum se poate vedea, fantana este complet nefunctionala si se afla intr-un stadiu avansat de degradare.

Aceasta fantana a fost realizata de o sucursala a firmei Somhidros, raspunzatoare de faimoasele fantani din Barcelona. Fantana are noua bazine si reprezinta un ”ansamblu dinamic de jeturi cu înaltime variabila”, spune Primaria Timisoara. Exista in jur de 17 programe si seturi de culori diferite in multiple combinatii. Cel mai important aspect este faptul ca aceasta fantana poate fii controlata printr-un soft de pe un calculator sau chiar de pe telefonul mobil.

Nici fantana din Iosefin nu este functionala, a fost oprita in urma cu cateva luni si asa a ramas pana in sfanta zi de azi. In momentul in care Piata Iosefin a fost amenajata, a fost amenajata si fantana, insa, este nefunctionala de atunci. Eventual este un cimitir pentru pasarile moarte.

Fantanile au fost realizate de firma Dinu Instal detinuta de Dumitru Dinulescu, membru de partid PNL Timis… Dacă despre fântâna din Soarelui, reprezentanții municipalității susțin că „aceasta se află momentan sub revizie tehnică efectuată de firma care a construit-o, urmând să fie dată în funcțiune în cursul acestei zile”, despre cea din Iosefin momentan municipalitatea nu a formulat un punct de vedere.

Ramane sa urmarim indeaproape vara aceasta stadiul celor doua fantani, caci se pare ca municipalitatea din Timisoara are alte planuri cu ele… Au fost dati niste bani din buzunarele noastre si e interensul nostru sa le vedem functionale daca alesii incep sa o dea dupa visin.

 

fantana-11

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here