Home Diverse Știai că există o școală de șoferi aproape de Militari Residence?

Știai că există o școală de șoferi aproape de Militari Residence?

920
0

Cartierul Militari din București este în continuă expansiune. Cred că putem fi cu toții de acord asupra faptului că este de departe cartierul cu cea mai furibundă dezvoltare imobiliară din România la ora actuală. Se construiește mult, blocuri întregi iau naștere de la o lună la alta iar această dezvoltare atrage după sine nevoia de servicii comerciale.

Zona Militari este de mulți considerată aproape un orășel separat de București tocmai din pricina faptului că se dezvoltă foarte mult și din punct de vedere comercial.

Există foarte multe hipermarket-uri și magazine de bricolaj în acest cartier, alături de diverse entități comerciale de mici dimensiuni care au drept scop deservirea unei regiuni aflată în continuă expansiune. Unele dintre cele mai căutate servicii din Militari sunt cele oferite de școlile de șoferi și este oarecum logic să fie așa, conform statisticilor, peste 90% dintre cei care locuiesc în Militari Residence lucrează într-un cartier diferit din București, motiv pentru care au nevoie de permise de conducere categoria B.

Foarte mulți dintre cei care decid să urmeze cursurile unei școli de șoferi și locuiesc în cartierul Militari, aleg să facă naveta pe perioada școlarizării către școli mult mai îndepărtate iar acest mod de lucru atrage după sine foarte multe dezvantaje. Există școli de șoferi în apropiere de Militari Residence, (spre exemplu Școala de Șoferi Dicu), ce sunt capabile să aducă în prim plan calitatea, iar în cele ce urmează vom vedea care sunt cele mai mari avantaje pentru cei care locuiesc în acest cartier și aleg să se înscrie la o școală de șoferi Militari Residence foarte apropiată de locuință.

Principalele avantaje ale unei școli de șoferi aproape de Militari Residence

  • Costuri de transport reduse – Discutăm aici despre transportul până la școală și înapoi. De cele mai multe ori, orele de conducere se încep la sediul școlii, sediu spre care elevul are obligația să se deplaseze. Multe școli de șoferi se înțeleg cu elevii și în anumite cazuri, îi pot ridica din perimetrul zonei de reședință, însă în niciun caz dintr-un cartier în altul. De asemenea, orele de legislație se fac tot la sediul școlii, ore care sunt obligatorii și care nu au tangență cu orele de conducere propriu-zise.
  • Poți merge mai des la școală pentru chestionare – Chestionarele sunt foarte importante în demersul inițiat de elev, în vederea obținereii permisului de conducere categoria B. Este imperios necesar ca elevii să vină la sediul școlii de șoferi, unde pot simula examenul teoretic. Desigur, chestionare se pot face și de acasă, pe internet, dar este foarte important ca cineva să explice elevului greșelile, iar acest lucru se poate întâmpla doar la sediul școlii. Astfel, colaborarea cu o școală de șoferi Militari Residence este foarte indicată pentru cei care doresc să învețe foarte bine.

Ce școală de șoferi este recomandată pentru zona Militari Residence? 

Discutam mai devreme despre școala de șoferi Dicu, una dintre cele mai bune școli din București. Aceasta ar fi cea mai bună recomandate pentru cei care caută o școală de șoferi Militari Residence din mai multe motive principale pe care o să le prezentăm aici:

  • Școala de Șoferi Dicu este pe piață de peste 15 ani, ceea ce înseamnă că a reușit de-a lungul timpului să-și creeze un renume prin prisma calității serviciilor oferite. Vechimea pe o piață atât de instabilă precum cea din România este cu siguranță cea mai clară dovadă a seriozității, a respectului față de muncă și față de client.
  • Promovabilitatea la prima examinare pentru Școala de Șoferi Dicu este mult peste media națională, iar acest lucru scoate în evidență faptul că avem de-a face cu o școală de șoferi care are grijă de elevi, nu de clienți.

 

Date de contact Școala de Șoferi Dicu

Adresa: Str. Moinesti Nr. 73 Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0722.97.88.76

Web: www.scoala-auto-dicu.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here