Home International Opera din Sydney – tribut pentru pompierii care se luptă cu flăcările...

Opera din Sydney – tribut pentru pompierii care se luptă cu flăcările în Australia

1198
0
Opera din Sydney

Opera din Sydney a onorat pompierii australieni în acest weekend, afișând un tribut mai mult decât emoționant. timp de câteva ore, sâmbătă seara, clădirea (velele clădirii) a fost iluminată cu imagini ale pompierilor care se luptă cu focurile în această perioadă în întreaga țară. Una dintre imaginile care a reușit să emoționeze cel mai tare a fost de-o simplitate ieșită din comun: o coală de hârtie, albă, pe care erau desenate inimioare și pe care scria „Mulțumim pompierilor”.

„Dorim să transmitem un mesaj puternic, capabil să reaprindă speranța în sufletele oamenilor, și să mulțumim în același timp mulțumirea noastră echipelor de pompieri militari și civili, care au demonstrat zilele acestea că sunt conduși de un curaj ieșit din comun. Le apreciem foarte mult eforturile” a transmis pe Twitter Opera din Sydney în urmă cu câteva zile.

New South Wales Rural Fire Service a transmis pe Facebook un videoclip cu această clădire iluminată tematic. „Faimoasele vele ale Operei din Sydney au fost iluminate pentru a plăti un tribut special în această seară”. Australia se confruntă cu cele mai grave incendii de vegetație din întreaga sa istorie. Cel puțin 27 de persoane, inclusiv pompieri și voluntari au murit din iulie și până în prezent. Peste 2000 de case au fost distruse de flăcări și întregi orașe au fost evacuate în scop preventiv.

Previous articleTerapia schemelor si in ce consta aceasta metoda psihoterapeutica?
Next articleCaptură record în Florida: pește de 158 KG
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here