Home International Familia Irwin a salvat peste 90.000 de animale

Familia Irwin a salvat peste 90.000 de animale

792
0

Familia Irwin continuă acțiunile începute de Steve și salvează pe bandă rulantă animale în Australia, multe dintre ele afectate de incendii. Fiica lui Steve, Bindi Irwin alături de restul familiei, au salvat și tratat până acum peste 90.000 de animale. Olie, un ornitorinc orfan a fost victima cu numărul 90.000 care a călcat pragul Wildlife Hospital, potrivit lui Robert Irwin, fratele lui Bindi.

„Cu atâtea incendii devastatoare în Australia în acest moment, mi se rupe sufletul atât de oamenii care și-au pierdut casele, cât și de animalele care au pierit” spune Bindi pe Instagram. Tânăra în vârstă de 21 de ani a confirmat că Australia Zoo care este deținută și operată de familia Irwin, nu a fost cuprinsă de flăcări.

Previous articlePrețurile la imobiliare au explodat în orașele mici de provincie, aflate în curs de părăsire. Care să fie oare explicația?
Next articleDe ce am ales să cumpăr un scaun cu masaj de la Masatto
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here