Home Diverse De ce am ales să cumpăr un scaun cu masaj de la...

De ce am ales să cumpăr un scaun cu masaj de la Masatto

984
0
Scaune cu masaj

Scaunele cu masaj sunt printre noi de ani buni și să fiu sincer, mereu mi-am dorit unul. Au apărut pe piață cei de la Masatto în urmă cu ceva timp și am tot stat pe gânduri. Am pus în balanță dacă sunt sau nu în măsură să justific o astfel de investiție și sincer să fiu, după primele 3 minute am constatat că mă încadrez perfect în tiparul utilizatorului clasic. Un scaun masaj este foarte util pentru o sumedenie de situații dar în realitate doar o mică parte din populație este capabilă să înțeleagă acest tip de dispozitiv. Discutăm despre un trend nou în România, care este însă înțeles pe deplin de cei care au deja o mentalitate occidentală. Străinii au înțeles demult beneficiile unui scaun masaj pentru că au înțeles că sănătatea lor este de fapt cam tot ce contează în viață.

La fel am zis și eu, dat fiind faptul că fac o muncă sedentară și oarecum stresantă, investiția într-un scaun masaj ar fi într-un final complet justificată. Principalele atribute ale unui astfel de dispozitiv se leagă evident de punerea sângelui în mișcare, lucru absolut necesar pentru cei care petrec multe ore la calculator și nu mai au timp să iasă să facă mișcare, alături bineînțeles de relaxare. Relaxarea este foarte importantă din punct de vedere psihic. Stresul este boala secolului 21 și vremurile sunt din ce în ce mai stresante. Acest stres trebuie eliberat cumva din organism iar masajul, o tehnică veche de mii de ani, este mai mult decât eficientă în acest caz. Un scaun masaj reușește să înlocuiască cu succes ședințele de masaj efectuate în cadrul unui salon de masaj profesional.

Așadar, pentru mine această soluție este una mai mult decât perfectă. Am ales să cumpăr un scaun masaj de la Masatto și din cauza prețurilor. Sincer să fiu, urmăresc de vreo 2-3 ani trendul acesta al fotoliilor cu masaj. La început, din pricina prețurilor nu am putut să cumpăr așa ceva. În ultimii ani prețurile au început să scadă și să se apropie oarecum de puterea de cumpărare a românului. A apărut și concurența deasupra căreia cei de la Masatto au reușit să se ridice cu brio. Astăzi pe site-ul lor puteți găsi o gamă foarte variată de modele, mai moderne, mai tehnologizate, mai clasice, etc. Există și câteva showroom-uri în întreaga țară unde se poate merge și testa absolut orice, până când ajungi și spui „Acest scaun masaj îl doresc!”. Important este să vă doriți unul doar…

Unul dintre motivele pentru care am ales Masatto a fost și faptul că au reușit să aducă în prim plan o politică de creditare foarte bună. Vă dați seama că nu sunt milionar în euro, să mă duc să cumpăr un scaun masaj cu banii jos. S-au ieftinit ele în ultimii ani dar dacă dorești unul de top, câteva mii de euro tot trebuie să scoți din buzunar. Politica de creditare în 12 rate fără dobândă mi se pare mai mult decât pertinentă. Ratele pe un an sunt de departe cele mai corecte și cele mai simplu de dus, iar faptul că nu există dobândă te încurajează și te face să te simți mai în siguranță, te face să crezi că ai făcut o afacere bună. În România, de cele mai multe ori băncile creditoare sunt o bătaie de joc fără precedent la adresa clientului, întrucât dobânzile sunt de 4-5 ori mai mari ca-n occident.

Ei bine, în acest caz, 12 rate fără dobândă este un tip de creditare care te ajută și care asigură o tranzacționare corectă cu cei de la Masatto. Este o afacere bună de care eu am vrut să profit. Ce model am ales mai exact? Probabil vă întrebați. Am mers pe un fotoliu Zeta – Home & Office Zero Gravity, care se pricepe și la masaj, și la încălzit, are telecomandă și cel mai important nu ocupă chiar așa de mult spațiu cum pare în poze. Acesta se poate așeza la 8 cm de perete  și este destul de simplu să-i găsești un loc în casă. Mi-a plăcut foarte mult și designul, culorile, pe care le am și în mașină, o mașină cumpărată special pentru acest tip de interior în 2 culori. Pentru mine, acest fotoliu a funcționat, este o soluție care alungă stresul, oboseala fizică, pune sângele în mișcare și, per total, reușește să-mi ridice standardul de viață, nivelul de trai, și astfel, nu pot decât să-l recomand.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here