Home International Șoc în New South Wales, Australia – peste 20 de canguri morți,...

Șoc în New South Wales, Australia – peste 20 de canguri morți, călcați cu mașina

1235
0
canguri

Peste 20 de canguri au fostă găsiți morți într-un cartier australian din New South Wales, despre care se crede că au fost călcați cu mașina. Presupusa faptă s-ar fi petrecut sâmbătă noapte, duminică dimineață localnicii au înroșit linia de urgență anunțând prezența zecilor de animale moarte, de-a lungul drumului. Janine Green, voluntar pentru grupul WIRES care se ocupă cu salvarea animalelor sălbatice aflate la ananghie spune pentru CNN că acesta este de departe cel mai mare carnagiu pe care l-a văzut în ultimii 20 de ani. Dintre toți cangurii atacați, doar 3 pui au fost salvați de către această organizație.

„Cetățenii din regiune sunt în stare de șoc, s-au trezit sâmbătă dimineață înconjurați de canguri morți. Acești canguri făceau parte din comunitatea locală, trăiau pe străzi de ani de zile iar șoferii erau obișnuiți să încetinească în această zonă. Un asemenea masacru este greu de digerat” spune Green.

Poliția investighează cazul. Revenim cu detalii în momentul în care vor fi făcute publice.

Previous articleCum sa iti arati aprecierea fata de colegii de la birou?
Next articlePrimul aeroport din China (Nanyuan) își închide porțile după 109 ani de serviciu
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here