Home Diverse Cum sa iti arati aprecierea fata de colegii de la birou?

Cum sa iti arati aprecierea fata de colegii de la birou?

680
0
colegii de la birou

Cadourile corporate sunt o metoda ideala pentru a consolida relatiile de la serviciu. Este adevarat ca sticlele de vin si dulciurile sunt consumate cu placere, dar sa fim sinceri, sunt demodate. Un cadou trebuie sa fie in primul rand util, mai ales daca este vorba despre colegii de la serviciu.

Cand vine vorba despre colegii de la birou trebuie sa fii atent la mai multe aspecte. Cadourile in sine reprezinta o provocare indiferent de relatia pe care o ai cu destinatarul. Nu uita ca este un mediu office, cu reguli stricte si relatiile se rezuma doar la cele de simpla colegialitate. Prin urmare nu se potrivesc atentiile care intra in aria personala.

Ai nevoie de ceva simbolic care sa nu fie banal, dar nici sofisticat. Echilibrul este cheia dovedirii bunului simt. O agenda personalizata este cadoul ideal. Nici prea sofisticat, practic, dar si care transmite un mesaj. Magazinele online se intrec in furnizarea unor astfel de cadouri si de aici incepe provocarea. Este bine sa te orientezi spre profilul de care apartine cadoul. In acest sens, Pintexim Fabrica de Papetarie este un punct de interes recomandat de publicul larg.

Agendele personalizate sunt cadouri practice, elegante si potrivite mai ales daca nu cunosti numeroase detalii despre destinatari. Personalizarea cadoului este un atu de necontestat. Asadar dovedesti atentia pe care o acorzi relatiei respective si impui din start timpul alocat pentru achizitionarea darului.

In  categoria agende personalizate de la Pintexim gasesti o varietate de modele in care poti sa adaugi un slogan, un citat motivational sau un mesaj. Acest cadou va lasa intotdeauna o impresie placuta mai ales daca este vizat mediul profesional.  Este bine sa verifici ca agenda sa fie cat mai bine organizata pentru a da dovada de profesionalism si nu numai.

Agendele personalizate sunt la moda?

In era tehnologiei, o agenda pare ca nu prea isi gaseste locul. Mai ales daca lucrezi intr-un domeniu in care comunici pe mail si tot asa iti primesti taskurile. Totusi este cunoscut ca un obiect clasic, nu se va demoda niciodata. In plus, o agenda va mentine toate informatiile organizate, fara riscul de a le pierde sau de a le accesa greu. Desigur, trebuie mentionat ca trebuie sa fie calitativ, iar in cazul agendelor personalizate, mesajul transmis trebuie sa fie bine ales.

Este un gest marunt, dar elegant si care iti va dovedi abilitatile de comunicare si socializare. Deoarece este important sa iti faci treaba, dar mai important este sa stii sa lucrezi in echipa. La ora actuala se mizeaza mult pe colaborari si pe puterea unei echipe. Pe hartie si teoretic pare usor, dar oamenii sunt imprevizibili. Astfel, succesul este garantat de puterea compromisului si de intelegere reciproca. A face un cadou reprezinta un gest banal, dar in esenta este acel impuls care apropie oamenii.

Daca optezi pentru agende personalizate ca un reminder de final dupa care trebuie sa te ghidezi este sa alegi eleganta. Chiar si un asemenea obiect clasic ce contine un mesaj poate cadea in sfera banalului. Alege mesaje originale sau citate din carti celebre si nu de pe Facebook, iar stilul agendei este bine sa se potriveasca cu cerintele pe care le aveti de indeplinit in firma. Alege din varietatea de agende personalizate de la Pintexim Fabrica de Papetarie modelul preferat, deoarece calitatea primeaza pentru fiecare produs furnizat.

 

Previous articleMasuta pentru cafea, piesa standard din mobilierul pentru living
Next articleȘoc în New South Wales, Australia – peste 20 de canguri morți, călcați cu mașina
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here