Home International Un bărbat a fost ucis în spatele casei de leii pe care-i...

Un bărbat a fost ucis în spatele casei de leii pe care-i creștea

749
0
leii

Un bărbat a fost ucis de leii pe care-i ținea în captivitate în rezervația sa din Africa de Sud. Conform presei locale, omul era numit Leon van Biljon și se pare că a fost ucis la Mahala View Lion Lodge, în apropiere de orașul Cullinan, în timp ce încerca să repare un gard de la cușca leilor.

Van Biljon oferea lecții exclusiviste despre lei și diverse jocuri cu lei pentru turiști , potrivit site-ului Mahala View Lion Lodge. Potrivit presei locale, lui van Biljon  i se mai spunea și „The Lion Man”. Cullinan  este un oraș mic din estul Pretoriei, capitala Africii de Sud.

Pe site-ul rezervației se arată că există 3 lei pe nume Rambo, Katryn și Nakita ținuți acolo în captivitate, rezervație în care pot să se organizeze safari și unde se pot găzdui turiști peste noapte. Mahala View Lodge a confirmat pe Facebook moartea bărbatului.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Cullian, Connie Moganedi a confirmat moartea bărbatului pentru CNN, a confirmat și modul în care acest a murit, atacat de leii din propria curte. În Africa de Sud există în acest moment între 6000 și 8000 de lei ținuți captivi în așa zise ferme, rezervații sau sanctuare. Acestea sunt aproximativ 200 la număr. Dacă sunt cifrele reale, înseamnă că în Africa de Sud există mai mulți lei în captivitate decât în sălbăticie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here