Home International Serviciul de TAXI aerian care va costa cât un serviciu de TAXI...

Serviciul de TAXI aerian care va costa cât un serviciu de TAXI normal

707
0
TAXI aerian

Un serviciu de taxi aerian pe care să-l poți comanda de pe telefon? Ei bine, o companie nemțească are de gând să aducă așa ceva în prim plan în următorii 6 ani. Este vorba despre start-up-ul Lilium din Munchen, care și-a prezentat prototipul electric joia trecută.

Lilium Jet a efectuat primul zbor luna aceasta va fi baza unui serviciu de taxi aerian care va fi operațional 100% în majoritatea orașelor mari din lume până la finalul lui 2025. Avionul electric este capabil să zboare 300 de kilometri cu o singură încărcare și va putea ateriza pe anumite pad-uri care vor fi instalate în orașe.

Deși cei de la Lilium nu au spus cam cât va costa un asemenea serviciu de taxi aerian, aceștia au anunțat că va fi un preț competitiv cu taxiurile normale. CEO-ul companiei, Remo Gerber spune că acest serviciu va fi destinat tuturor oamenilor, nu doar celor cu o putere financiară ieșită din comun.

Compania Lilium a fost pusă pe picioare în anul 2015 și de-atunci s-au investit aici peste 100 de milioane de dolari. Nume mari de pe scena tehnologiei au investit aici, inclusiv Atomico, companie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here