Home Tehnologie Minecraft AR ar putea deveni următorul Pokemon GO

Minecraft AR ar putea deveni următorul Pokemon GO

951
0

Lumea din Minecraft s-ar putea să devină dintr-o dată mult mai reală. Jucătorii acestui joc de construcții se vor bucura în curând de realitate augmentată, funcție ce-i va ajuta să construiască pe telefoanele lor folosind locații din lumea reală. Vineri, Microsoft a pus online un trailer al noii versiuni de Minecraft numit Minecraft Earth, pentru care a anunțat o lansare prin vara acestui an.

Minecraft poate fi jucat nu doar pe telefoane, este de fapt un joc ce-a apărut prima dată pe calculatoare și console. Acesta permite construcția unei lumi virtuale din blocuri, lumi virtuale care au la bază întotdeauna o poveste interesantă. Până acum, la nivel mondial s-au vândut 176 de milioane de copii Minecraft, iar noua versiune bazată pe realitate augmentată va crește cu siguranță vânzările.

Minecraft Earth va folosi camera telefonului sau tabletei pentru a suprapune peisajul din jur cu lumea jocului și este un mare pas înainte pentru ceea ce numim realitate augmentată. Acesta va fi lansat la 3 ani de la celebrul Pokemon Go, jocul ce permitea capturarea pokemonilor în lumea reală prin intermediul conceptului numit realitate augmentată. Deși fenomenul Pokemon Go s-a stins de ceva vreme, compania Niantic se ocupă ce un alt joc cu care promite să iasă curând pe piață, numit Harry Potter AR.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here