Home International A murit Grumpy Cat

A murit Grumpy Cat

608
0

Grumpy Cat – pisica morocănoasă care de ani de zile face furori pe internet prin diverse meme-uri a murit marțea trecută. Ea aparținea lui Tabatha Bundesen, cărora le-a lăsat un imperiu de cărți și de mărfuri cu fața ei, filme și apariții TV, pe lângă milioanele de căutări online pe Google.

Grumpy Cat, pe numele ei real Tardar Sauce a devenit celebră online pentru prima dată în anul 2012, când proprietara a postat o imagine cu ea pe Reddit. Imediat, utilizatorii platformei Reddit au reacționat creând meem-uri pe baza acestei fotografii care a depășit 1 milion de vizualizări pe Imgur în 48 de ore.

În primele 3 zile de la apariție, cei care căutau pe Google „Grumpy Cat” deja se loveau de 73 de milioane de rezultate, dintre care majoritatea erau fotografii. De atunci, Grumpy Cat s-a bucurat de o atenție de invidiat și de un succes inimaginabil. Grumpy Cat a fost un fenomen.

Din fericire, sistemul AI numit StyleGAN dezvoltat de cercetătorii de la Nvidia, va reînvia pe Grumpy Cat, cel puțin la nivel de online. Imaginile de pe internet cu această pisică sunt culese de către cercetători pentru a „antrena” inteligența artificială. Există milioane de imagini cu Grumpy Cat online așa că sistemul A.I. va avea de lucru.

 

Previous article25 cele mai frumoase locuri din lume
Next articleCând merită investiția în balustrade din sticlă?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here