Home Tehnologie Motorul Starship a pornit pentru prima dată. SpaceX face teste

Motorul Starship a pornit pentru prima dată. SpaceX face teste

658
0
Starship

O versiune de test a noii navete cosmice SpaceX, numită Starship, a fost pornită cu succes astăzi, pentru prima dată. Deși vehiculul nu a plecat nicăieri, testarea motorului de nouă generație a fost binevenită.

Această pornire a fost un test numit „pornire statică” prin intermediul căruia se poate testa un motor fără ca vehiculul să decoleze.

Acest vehicul intermediar are de gând să perfecționeze tehnologiile implementare pe Starship, o navetă cosmică gigantică produsă de cei de la SpaceX, cu care compania are de gând să ducă oamenii pe lună, apoi pe Marte.

Deocamdată nu este clar câte teste de acest gen trebuie să facă cei de la SpaceX pentru acest motor, însă se zvonește că primul zbor pe orbită al Starship va avea loc cândva în jurul anului 2020, deci nu mult timp ne mai desparte de acest eveniment.

Previous articleUn robot israelian orbitează în jurul lunii și va ateriza săptămâna aceasta
Next article9 motive să cumperi produse de papetărie dintr-un magazin online
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here