Home Diverse 9 motive să cumperi produse de papetărie dintr-un magazin online

9 motive să cumperi produse de papetărie dintr-un magazin online

714
0

În ultimii ani, foarte multe entități comerciale și-au deschis porțile pe internet. Mediul virtual a evoluat suficient de mult cât să fie un suport foarte bun pentru comerț. Avem posibilitatea de a cumpăra absolut orice online, inclusiv produse de papetărie.

Deși mulți dintre voi ați spune că e ceva ciudat să cumperi produse de papetărie de pe internet atât timp cât există librării la tot pasul în oraș, veți vedea în cele ce urmează 9 motive pentru care ar fi foarte indicat să facem acest tip de shopping, online.

9 motive să cumperi produse de papetărie dintr-un magazin online

  1. Diversitatea este foarte mare. Tuturor ni s-a întâmplat în trecut să avem nevoie de dosare plastic și să mergem la librărie, ori la hipermarket. Iar acolo să vedem că au dar pe o culoare care nu ne place, ori am constatat că nu au deloc. Online diversitatea e mult mai mare.
  2. Prețurile sunt foarte bune. Întotdeauna, online-ul a avut prețuri mai bune față de magazinele din oraș și este oarecum logic să fie așa. Comerțul online a apărut ca o alternativă față de comerțul clasic așa că trebuia să vină la pachet cu o serie de avantaje, inclusiv cu preț mai mic.
  3. Calitatea este mai mare. În magazinele din oraș, prin librării există produse de calitate îndoielnică iar logica e destul de simplă: se vinde ce se cere, se vinde ce anume cere consumatorul. Societatea noastră încă nu a evadat din mentalitatea lui „mult și ieftin”.
  4. Comanda ajunge rapid. S-au dus vremurile în care așteptai o săptămână după un colet. Astăzi toate firmele de curierat rapid sunt capabile să livreze oriunde în țară într-un interval de 24 de ore. Desigur, la sărbătorile legale lucrurile se schimbă un pic, însă în rest este ok.
  5. Economisești timp. De ce să mai pierzi timp mergând pe la magazinele din oraș? De ce să mai pierzi vreme pe la coadă, cu coșul plin de produse de papetărie pe la hipermarket? Cel mai bine este să stai în fața calculatorului și să faci comenzi online. E mult mai rapid.
  6. Salvezi carburant. Drumurile prin oraș, pe la magazine sau pe la hipermarketuri, mai ales dacă au loc la ore de vârf, se soldează cu mare consum e carburant. Atunci când stai în fața calculatorului și faci comenzi într-o papetărie online, mașina stă cuminte în garaj.
  7. Seriozitatea e mai mare. Când spun seriozitate mă refer la modul cum este tratat clientul. Atât atunci când se solicită informații suplimentare cât și atunci când apar probleme, ori neconcordanțe în anumite comenzi. Magazinele din oraș nu prea te bagă în seamă.
  8. Există programe de fidelitate. Aproape toate magazinele online demarează programe de fidelitate prin intermediul cărora reușești să cumperi pe viitor la prețuri mult mai bune. Librăriile din oraș din păcate încă mai au de lucru la acest capitol.
  9. Există mai mult respect. Nu de puține ori am fost exasperați de atitudinea arogantă sau lipsită de chef de muncă a angajaților magazinelor din oraș. Și am fost nevoiți să o suportăm. Online există mult mai mult respect față de client.

Acestea sunt cele mai importante 9 motive pentru care ar trebui să cumperi produse de papetărie online, sau mai bine zis, dintr-un magazin online. În realitate motivele sunt mult peste acestea 9 dar ne-am oprit la cele mai importante. Rămâne la aprecierea voastră dacă merită să schimbați macazul și să renunțați la shopping-ul clasic atunci când vine vorba despre produse de papetărie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here