Home International Prințul Filip n-are stare. A fost văzut fără centură de siguranță la...

Prințul Filip n-are stare. A fost văzut fără centură de siguranță la 2 zile de la accident

740
0

Prințul Filip al Angliei a fost văzut în trafic, conducând fără centura de siguranță la nici 2 zile după ce s-a răsturnat cu mașina într-un accident de circulație.

Ducele de Edinburgh în vârstă de 97 de ani a fost fotografiat conducând un nou Land Rover fără să poarte centura de siguranță. Potrivit Britain’s Press Association, imaginile care-l înfățișau pe Prințul Filip purtând ochelari de soare închiși la culoare și fără centura de siguranță, erau făcute în fața Sandringham Estate din Norfolk, în estul Angliei.

Soțul Reginei a scăpat din ultimul accident nevătămat, potrivit poliției locale. Acesta s-a ciocnit cu o altă mașină în care se aflau 2 femei, una de 28 și alta de 45 de ani, dar și un bebeluș de 9 luni. Tânăra de 28 de ani s-a tăiat la genunchi în timp ce doamna de 45 de ani și-a rupt o încheietură. Bebelușul de 9 luni a scăpat nevătămat.

Palatul Buckingham a trimis către răniți gândurile bune, Prințul Filip și-a cerut scuze personal. Evident, tabloidele din UK nu au pierdut vremea. Ambele au catalogat drept miraculoasă scăparea fără nimic rupt în cazul Prințului Filip. Evident, incidentul a pus semne de întrebare dacă bătrânul, în vârstă de 98 de ani ar trebui să mai fie lăsat să conducă. Conform legii, în UK persoanele trecute de 70 de ani sunt nevoite să-și refacă permisul de conducere mult mai devreme, din 3 în 3 ani.

Ducele s-a retras din viața publică în 2017 , după 65 de ani de serviciu. În decursul carierei, a organizat 22.000 de întruniri și a ținut 5500 de discursuri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here