Home International Case cu 1 euro în Sambuca, Sicilia, Italia

Case cu 1 euro în Sambuca, Sicilia, Italia

1023
0
Sambuca

Te gândești la un loc însorit unde să-ți petreci vacanța de iarnă? Un loc pe care să-l și cumperi de altfel? Ei bine, există un oraș în Italia unde poți să cumperi o proprietate cu 1 euro. Sambuca, un mic sătuc amplasat pe o colină are priveliște la Mediterană, este aproape de plajă, iar Primăria a demarat un program prin intermediul căruia casele abandonate se vând cu 1 euro.

Această afacere care ca scop revigorarea comunității locale, comunitate care suferă de depopulare. Rezidenții se mută în orașele mai mari, unde au joburi mai bune. Nu este primul oraș italian care vine cu asemenea oferte, însă Sambuca este un orășel sicilian aparte. Toate imobilele care pot fi cumpărate prin acest program aparțin deja Primăriei, nu este vorba despre intermedieri…

Evident, există o găselniță. Ca să poți cumpăra cu 1 euro aceste case, care au suprafețe cuprinse între 40 și 150 de metri pătrați, trebuie să te angajezi că le renovezi într-o perioadă de 3 ani, la un cost de minim 15.000 de euro. De asemenea, trebuie să faci un depozit de 5000 de euro în contul Primăriei drept garanție, bani care-ți vor fi returnați odată ce renovarea va fi terminată.

„Sambuca mai este cunoscut drept Orașul Splendorii. Acesta este localizat într-o rezervație naturală, și are în spate o istorie bogată Este înconjurat de plaje, munți și plaje, iar liniștea și pacea sunt la ele acasă. Astfel, orașul este perfect pentru detoxifiere și relaxare” spune Cacioppo, Primarul din Sambuca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here