Home Tehnologie Tesla face eforturi mari să onoreze comenzile pentru Model 3

Tesla face eforturi mari să onoreze comenzile pentru Model 3

643
0
Tesla

Va putea oare Elon Musk să se țină de cuvânt cu Model 3 din moment ce producția companiei a scăzut destul de mult? Deja a ratat două țeluri stabilite, promițând inițial investitorilor că va ajunge să producă 5000 de unități săptămânal în această perioadă a anului. Inițial, Tesla trebuia să ajungă la această capacitate la finalul lui 2017, în realitate reușind de 6 ori mai puțin (doar 800 de unități/lună).

Din păcate, promisiunile de producție nu sunt importante doar pentru imaginea companiei, sunt cruciale și pentru obținerea profitului. Peste jumătate de milion de clienți își așteaptă mașinile după ce au depus câte 1000 de dolar avans pentru Model 3. La finalul primului cuaternar, Tesla reușise să livreze doar 10.000 de bucăți. Oricum, Elon Musk nu se dă bătut, se pare că acesta-și face veacul pe la fabrica din Fremont. Acolo se asamblează mașinile și se pare că în ultimele 3 zile a purtat același tricou, nici măcar nu s-a mai dus acasă să se schimbe, a dormit cu capul pe birou.

Previous articlePoluarea aerului aduce 3.2 milioane de cazuri noi de diabet, anual
Next articleDe unde poți cumpăra Ethereum în România?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here