Home Diverse De unde poți cumpăra Ethereum în România?

De unde poți cumpăra Ethereum în România?

686
0
Ethereum

Investițiile în monede virtuale devin din ce în ce mai problematice pe măsură ce tot mai multe burse de schimb sunt călcate de hoți tot virtuali (hackeri). Nimic nu mai este sigur în online, însă există soluții mai bune am putea spune. De exemplu, au început să apară și bursele de tranzacționare românești de unde poți cumpăra criptomonede celebre precum Bitcoin sau Ethereum. Una dintre aceste burse se numește CryptoCoin.Pro și are câteva avantaje majore față de site-urile de tranzacționare din străinătate.

În primul rând, totul se desfășoară pe teritoriul acestei țări, sub incidența legilor românești. În cazul în care există o problemă, un furt, ceva, vei putea apela la organele competente pentru a-ți recupera investiția – paguba. Dacă vei folosi portofele virtuale din străinătate sau site-uri de tranzacționare din străinătate și ai parte de un eveniment neplăcut, nu prea o să ai cum să mai faci ceva.

Trebuie spus acest lucru din capul locului pentru cei care sunt oarecum entuziaști și doresc să înceapă tranzacționarea. Printre cele mai celebre probleme din lumea criptomonedelor, enumerăm Mt. Gox, DAO, Bitfinex, NiceHash și multe altele. Realitatea este că aceste hack-uri se întâmplă…

Apoi, ai de partea ta avantajul transferului bancar. Dacă nu vrei să folosești cardul în aceste tranzacții, poți cumpăra Ethereum de exemplu cu transfer bancar dacă vei alege cryptocoin.pro.

Este înțeleasă această teamă a utilizării cardurilor într-un mediu atât de plin de evenimente neplăcute. Eu cred că aceste site-uri românești fac o treabă minunată și pentru cei care se apucă acum de tranzacționat dar nu cunosc limba engleză. Pentru a folosi site-urile din străinătate sunt necesare cunoștințe importante de limba engleză.

Acum, rămâne la alegerea voastră ce anume vreți să folosiți și în ce măsură pentru că în fond și la urma urmei, profitul acestor tranzacții apare numai dacă există siguranță. Nu cred că-și dorește cineva să se apuce de făcut profit cu monede virtuale și să se trezească apoi cu buza umflată, că hackerii au spart site-ul unde ținea portofelul virtual și că nu poate lua legătura cu autoritățile din țara respectivă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here