Home International Pilot de avion beat. S-a întâmplat la Alaska Airlines

Pilot de avion beat. S-a întâmplat la Alaska Airlines

658
0

Fostul pilot al Alaska Airlines David Hans Arntson, în vârstă de 62 de ani, a pledat vinovat în procesul deschis la Tribunalul din California pentru acuzația conform căreia ar fi zburat beat, cu o concentrație de alcool în sânge de 3 ori mai mare decât limita maxim admisă. Astfel, acesta va intra la pușcărie pentru un an și jumătate, urmând apoi după eliberare alți 3 ani de control judiciar.

În 2014, Arntson a zburat de două ori pentru Alaska Airlines de la San Diego la Portland apoi de la Portland la Orange County în sudul Californiei. În momentul în care a aterizat la Orange County, a fost selectat pentru o testare aleatorie pentru alcool și droguri. S-a constatat faptul că acesta avea o concentrație de alcool în sânge de 0.134%, cu mult peste limita admisă de 0.04%.

„Dovezile arată faptul că a zburat cu o concentrație de alcool în sânge de3 ori peste limita legală. Din fericire, domnul Arntson nu a fost implicat în vreun accident. Conduita lui ar fi putut avea însă consecințe tragice” spune procurorul Nicola T. Hanna.

În peste 30 de ani de carieră, Arntson nu a fost niciodată depistat beat. Acesta lucra pentru Alaska Airlines din 1987. După incidentul din iunie 2014, Arntson s-a pensionat iar Administrația Federală de Aviație i-a retras licența.

Previous articleEchipa olimpică a Norvegiei a comandat 1500 de ouă dar a primit 15.000
Next article2 modele de dresuri TATOO cu care fetița ta va face senzație
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here