Home Diverse 2 modele de dresuri TATOO cu care fetița ta va face senzație

2 modele de dresuri TATOO cu care fetița ta va face senzație

1348
0
dresuri TATOO

Fiecare părinte își dorește să aibă copilul cât mai bine îmbrăcat, modern, dar în același timp bugetul familiei nu trebuie să sufere prea mult. Deși o bună parte dintre părinții moderni sunt dispuși să cheltuie oricât pentru a avea niște copii cât mai fashion, trebuie păstrat un echilibru.

Astăzi vom discuta despre dresuri pentru fetițe și vom aduce în prim plan o soluție de mijloc (cel mai bun raport calitate-preț), niște dresuri TATOO copii pe care le puteți viziona aici: https://siamo.ro/dresuri-copii/dresuri-copii-tattoo.

Cum primăvara este la o aruncătură de băț, e momentul pentru un upgrade de garderobă astfel încât luna martie să vină la pachet cu un suflu fashion nou, modern și foarte simpatic.

Cine este părinte de fată mai mult ca sigur a învățat cât de mult contează moda de la vârste destul de fragede. Aceste dresuri tatoo despre care vom discuta în detaliu imediat sunt comercializate de cei de la Siamo.ro, un magazin online destinat sexului frumos, axat pe ciorapi și dresuri unice în România. Este un magazin online adresat părinților cu fetițe și doamnelor cu personalitate.

2 modele de dresuri TATOO cu care fetița ta va face senzație

  1. Dres tattoo model Hello Kitty

Cei de la Siamo vă aduc în prim plan un model de dresuri irezistibil. Celebra pisicuță Hello Kitty și-a făcut apariția și în lumea modei pentru copii, prin intermediul acestor dresuri mai mult decât simpatice. Acest model este unic pe piață și are la bază destul de multe calități.

Rezistența dresului este una superioară, ideal pentru copii despre care știm cu toții că sunt foarte zglobii și deloc atenți cu hainele pe care le poartă. Pentru părinți, cel mai important avantaj este prețul, 30 de lei (uneori mai puțin din pricina reducerilor) nu cred că pare nimănui mult. Se încadrează în bugetele familiilor care doresc niște copii mereu la modă, mereu în centrul atenției.

  1. Dres tattoo model pisicuța

Rămânem în zona pisicelii ca să vă prezentăm un alt model unic de dresuri pentru fetițe. Dacă aveți acasă o neastâmpărată căreia-i plac pisicuțele, cu siguranță se va bucura nespus de acest model.

Deși Hello Kitty reprezintă un brand foarte celebru, acest model cu siguranță poate să aducă un zâmbet în plus. De fapt, cred că ambele modele ar merita comandate dacă fetița dumneavoastră iubește pisicile. Prețul pentru acest model este identic cu cel prezentat mai sus și este la fel de rezistent. Compoziția de 5% elastan și 95% poliamidă îl transformă într-un produs mai mult decât binevenit pentru niște copii mereu agitați, mereu pe fugă, deloc atenți cu hainele lor.

Acestea sunt cele două modele de dresuri TATOO cu care fetița voastră va avea parte de un început de primăvară mai mult decât fashion. De asemenea, pe site-ul celor de la siamo.ro veți găsi și alte modele interesante din care puteți alege ceea ce vi se pare mai potrivit cu personalitatea fetiței voastre. Ar mai fi e precizat faptul că acest magazin online are o politică de fidelizare a clienților destul de interesantă, așa că e recomandat să vă faceți cont pe site deși comanda poate fi trimisă și fără demararea unei astfel de proceduri.

Oferta 2+1 gratis

În acest moment, pe site activează o promoție destul de interesantă conform căreia la trei produse cumpărate, cel mai ieftin dintre acestea fi expediat către dumneavoastră gratuit. De exemplu dacă veți comanda 3 modele de dresuri diferite, veți avea ocazia să plătiți doar două.

Livrare și retur

Livrarea produselor se face prin Fan Courier sau prin Poșta Română iar costurile pentru acest serviciu sunt aceleași cu tarifele de bază ale curierilor. 14 zile aveți la dispoziție pentru a face retur în cazul în care modelele nu vă plac sau vin cu defecte de fabricație, cheltuielile legate de acest procedeu fiind suportate de către companie în unele cazuri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here