Home International Echipa olimpică a Norvegiei a comandat 1500 de ouă dar a primit...

Echipa olimpică a Norvegiei a comandat 1500 de ouă dar a primit 15.000

681
0
ouă

Cum se spune „Am comandat prea multe ouă în norvegiană”?

Ei bine, nimeni nu știe, cum nimeni nu știe cum de s-a întâmplat o asemenea eroare. Se pare că echipa olimpică a Norvegiei a primit 15.000 de ouă când a comandat 1500.

La ce le trebuiau 1500 de ouă bucătarilor? Pentru a prepara mânarea olimpicilor pe perioada șederii în Coreea de Sud. Astfel, bucătarii au pus o comandă la un supermarket local folosind Google Translate, însă, după cum știm cu toții că funcționează acel soft, a apărut evident o eroare.

„Atunci când a venit camionul, au început să descarce și să aducă ouăle înăuntru. După ceva timp, bucătarii au observat că aducerea ouălor nu se mai termină” spune Halvor Lea, purtător de cuvânt pentru Comitetul Olimpic din Norvegia.

În acel moment, bucătarii au întrebat câte ouă sunt iar șoferul camionului i-a răspuns că 15.000. „Atunci și-au dat seama de faptul că Google Translate le-a jucat feste” continuă Lea. Din fericire, supermarketul a acceptat returul celor 13500 ouă comandate în plus.

Previous articleIpanema – cele mai bune sandale
Next articlePilot de avion beat. S-a întâmplat la Alaska Airlines
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here