Home Tehnologie Facebook nu mai afișează reclame pentru crypto monede

Facebook nu mai afișează reclame pentru crypto monede

808
0
crypto monede

Conform unei postări pe blog apărute marți, Facebook a prezentat noua politică de promovare a produselor financiare  și a serviciilor asociate cu practicile comerciale înșelătoare. Asta înseamnă că nici crypto monedele nu vor mai putea fi promovate, nici măcar Bitcoin. Noua politică are de gând să împiedice înșelăciunile promovate prin intermediul rețelei de socializare.

Din moment ce interesul oamenilor pentru Bitcoin și alte crypto monede a crescut fantastic în ultimul timp, mulți dintre noi am văzut anunțuri promoționale care ne îndemnau să investim într-o anume monedă virtuală. Deși în decembrie 1 BTC se vindea cu 17 mii de dolari, astăzi a scăzut sub 10 mii.

O investigație recentă a celor de la BuzzFeed News a scos la iveală faptul că escrocii răspândeau știri false pe social media despre anumite monede astfel încât să crească popularitatea altor monede.

„Ne dorim ca oamenii să continue să descopere și să învețe despre noi produse  și servicii, însă Facebook Ads va tria ofertele reale de țepe și escrocherii. Există multe companii care promovează opțiuni binare, ICO-uri și crypto monede care momentan nu par de bună credință” spune Rob Leathern, manager de produs pentru Facebook. Eforturile de triere ale reclamelor mincinoase ori a escrocheriilor legate de crypto monede vor fi făcute atât de către roboți cât și manual, de către personalul companiei.

Previous articleVoi ați încercat vreodată uleiul de ricin?
Next articleFără fete la START în F1 2018
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here