Home Diverse Voi ați încercat vreodată uleiul de ricin?

Voi ați încercat vreodată uleiul de ricin?

715
0
Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este destul de scump la vedere. Nu a auzit prea multă lume despre el și sunt de părere că merită un pic de mediatizare. Beneficiile uleiului de ricin nu sunt deloc puține la număr și oricum le vom aminti și noi în cele ce urmează. Acest produs este un foarte bun adjuvant în tratarea constipației dar poate fi folosit cu succes și atunci când vine vorba despre negi și papiloame. De asemenea, uleiul de ricin reușește să regenereze părul, fiind deseori inclus în șampoane.

Uleiul de ricin – un tratament natural pentru constipație

Uleiul de ricin poate fi folosit așadar ca tratament extern (întărește unghiile, stimulează creșterea genelor și a firelor de păr, ajută împotriva negilor) dar și intern (stimulează peristaltismul și deblochează tranzitul intestinal, ajută la o mai bună și rapidă eliminare a toxinelor din organism). Partea bună este că puteți găsi ulei de ricin la preț bun online, în oraș mai mult ca sigur veți avea probleme să găsiți așa ceva. Cred că doar magazinele de specialitate îl vor pune în vânzare.

Beneficiile uleiului de ricin nu se opresc la doar aceste câteva rânduri. Ele sunt mult mai numeroase dar am ales să trecem în revistă pe cele mai importante și pe cele mai renumite dintre ele. Încă din antichitate, uleiul de ricin a fost unul dintre medicamentele de bază și acum, în epoca modernă, este oarecum pus în umbră cu beneficiile lui cu tot. Să nu uităm de faptul că acest ulei este 100% organic, substanță pe care organismul nostru o poate asimila fără niciun fel de problemă.

Cred că per total, dacă am evita să mai dăm buzna la farmacie și să băgăm în noi medicamente artificiale de fiecare dată când avem o problemă banală, am reuși să ne menține o stare de sănătate mult mai strașnică. Medicamentele artificiale reușesc să ne slăbească sistemul imunitar și să ne „defecteze” alte funcții importante ale organismului. Ne vom întoarce cât de curând înspre natural, întrucât organismele noastre nu au fost concepute să asimileze niște chimicale artificiale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here