Home International Martie 2018 – data alegerilor electorale în Rusia

Martie 2018 – data alegerilor electorale în Rusia

566
0
data alegerilor electorale în Rusia

Următoarele alegeri electorale din Rusia vor avea loc în luna martie, 2018. Decizia a fost luată de Parlamentul din Rusia și de Consiliul Federal. Președintele actual, Vladimir Putin este din start favorit  și a anunțat joi în timpul conferinței de presă anuală faptul că va candida ca și independent. Ar fi cel de-al patrulea mandat consecutiv pentru Vladimir Putin iar strategia este una bună, va putea să se bucure de suport electoral din partea tuturor partidelor politice.

Vladimir Putin a afirmat și faptul că dorește ca Rusia să aibă un sistem politic echilibrat și competitiv, însă nu a fost responsabilitatea lui să-și creeze oponenții. Acesta a mai adăugat faptul că Rusia ar trebui să fie la fel de competitivă din punct de vedere politic la fel cum este din punct de vedere economic. În momentul în care a fost întrebat de ce în Rusia nu există figuri generice în opoziție, Putin a spus faptul că acest lucru se întâmplă din pricina faptului că opoziția se străduiește să facă prea mult zgomot, nu are o agendă serioasă care să aducă țării plusvaloare. În plus, mulți tineri nu-și mai amintesc de problemele pe care țara le-a avut în anii 90 și începuturile anilor 2000.

Previous articleLogo-uri celebre îmbunătățite pentru a fi mai ecologice
Next articleAi rămas fără bani pentru Revelion? Iată de unde poți face rost rapid
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here