Home Diverse Ai rămas fără bani pentru Revelion? Iată de unde poți face rost...

Ai rămas fără bani pentru Revelion? Iată de unde poți face rost rapid

868
0
amanet

Se întâmplă ca uneori, să avem cheltuieli neprevăzute. Din păcate, dacă acestea apar în luna decembrie, e foarte posibil să rămânem fără bani pentru Revelion. Și bineînțeles că nu o să prea ai de unde să împrumuți, toată lumea stă prost cu finanțele în această perioadă a anului. Toată lumea are parte de o cheltuială destul de incomodă mai ales din punct de vedere al cadourilor.

Așadar, dacă se întâmplă să rămâi Lefter Popescu chiar în prag de sărbători, de unde poți face rost de bani? Cea mai bună soluție rămâne CreditPrime, o instituție nebancară de la care poți împrumuta simplu și rapid sume de bani destul de mici dar suficient cât să te scoată din belele. Nu ai nevoie de zeci de mii de lei ca să pregătești ceva pentru Revelion, așa că totul o să fie bine.

Cei de la CreditPrime îți pot oferi un împrumut rapid online, de până la 1000 de lei dacă ești client nou, pe care trebuie să-l dai înapoi în maxim 30 de zile ceea ce e foarte ok din multe puncte de vedere. Ai suficient timp să iei salariul și nici nu te vei simți sufocat de rate cum se întâmplă de obicei cu creditele pe care le faci la băncile normale. Aceste credite rapide online te ajută mai mult decât ți-ai fi putut imagina și uneori sunt mult mai ieftine față de băncile în sine.

Am să vă dau doar exemplul meu. Am avut un credit la o mare bancă din România și ce să vezi, pe lângă rata de 240 de lei, trebuia să plătesc pachete și comisioane pentru niște conturi deschise aiurea la început dar despre care nu m-a atenționat nimeni că le pot închide după acordarea creditului. Uite așa am ajuns să plătesc ani de zile creditul, dobânda, servicii pe care nu le foloseam și pachete de care nu aveam nevoie. În loc de 240 de lei am ajuns cu rata la aproape 300 de lei, 60 de lei fiind comisioane de „șmecheri”. Păi și atunci, când am nevoie, nu mai bine iau eu un credit rapid online?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here