Home International Zeci de persoane salvate dintr-o telecabină

Zeci de persoane salvate dintr-o telecabină

706
0
telecabină

Zeci de persoane au rămas pur și simplu atârnate deasupra râului Rhine în momentul în care telecabina din Cologne, Germania a încetat să mai funcționeze. Telecabina avea în componență 30 de cabine și opera la capacitate maximă duminică seara. Toate cele 30 de cabine s-au oprit, afectând nici mai mult nici mai puțin de 65 de pasageri, pasageri care au trebuit ulterior salvați.

„Serviciile de Urgență au fost trimise la fața locului și la scurt timp după sosire au constat că una dintre cabine sărise cu roțile de pe cablu” spune Christian Heinrich, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Cologne. Poze dramatice cu operațiunea de salvare au împânzit internetul, poze care înfățișează o echipă de salvare formată din peste 150 de persoane.

Henriette Reker, Primarul orașului Cologne a ieșit la scurt timp de l incident cu o declarație de presă în care mulțumea echipelor de salvatori. „Gândurile mele au stat mereu la acei copii alături de părinții lor, care au fost nevoiți să treacă prin clipe de groază în așteptarea salvatorilor” spune acesta.

Previous article1.3 tone de heroină reținute în India în urma unei razii
Next article7 calități ale unui antreprenor de succes
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here