Home International Avion militar prăbușit în Mississippi, 16 persoane decedate

Avion militar prăbușit în Mississippi, 16 persoane decedate

820
0

16 persoane au murit în urma unui accident aviatic în care a fost implicat o aeronavă ce aparținea Marinei Americane. Avionul s-a prăbușit în regiunea Leflore, potrivit lui Fred Randle, manager pentru situații de urgență în Mississippi. Randle a afirmat faptul că toate cele 16 persoane aflate la bordul aeronavei au decedat. Nu există așadar supraviețuitori iar la fața locului și-a făcut apariția și FBI.

Incidentul a fost anunțat și pe Twitter de către Marina Americană dar nu au fost oferite detalii suplimentare. Mass Media aflată la fața locului așteptau detalii din partea autorităților luni noapte, dar Randle a spus că deocamdată, atât timp cât ancheta este în desfășurare, nu se pot da informații.

Avionul era un KC-130, unul dintre cele mai scumpe avioane folosite în armata americană. Aceste avioane pot fi modificate pentru mai multe scopuri, inclusiv pentru a căra greutate sau personal.

Secretarul Ministerului de Interne, Ryan Zinke (NAVY SEAL) și-a transmis condoleanțele pe Twitter, spunând „Vă rog, alăturați-vă mie întru rugăciune, trimiteți gândurile bune către familiile celor decedați în această seară cu aeronava C-130”.

Congressman-ul de Tennessee, Steve Cohen și-a exprimat de asemenea simpatia „Îmi pare foarte rău să aud că 16 pușcași marini și-au pierdut viața în timp ce-și serveau țara. Inima mea se duce către familiile, prietenii și camarazii căzuți la datorie”.

Regiunea Leflore este o zonă destul de rurală situată în partea de vest a Statelor Unite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here