Home Diverse Cât de importante sunt scaunele de bucătărie?

Cât de importante sunt scaunele de bucătărie?

782
0
scaunele de bucătărie

Am renovat recent bucătăria și am ajuns la concluzia că ar fi mai bine să comand altă mobilă, care să respecte trendul general modern al casei. Bucătăria rămăsese singura ne upgradată în ultimii 10 ani așa că, din punctul meu de vedere am făcut o alegere bună, mai ales că este una dintre camerele în care petrec cel mai mult timp. Cu mobila nu a fost greu, am găsit și modelul și culoarea care să se încadreze cu „peisajul”, la calitate decentă zic eu (ceva normal pentru România) dar am avut o problemă destul de mare atunci când am căutat scaune tapițate de bucătărie de calitate.

Dacă la mobilă am mai închis ochii, nu am optat pentru ceva de calitate exagerat de mare, când a venit vorba despre scaune bucătărie, lucrurile se schimbă. Scaunele trebuie să fie de calitate foarte bună pentru că atunci când mănânci sau atunci când stai să-ți bei cafeaua dimineața, trebuie să stai confortabil. Scaunele de bucătărie ieftine mai rău or să te enerveze și or să te facă să-ți blestemi zilele că le-ai cumpărat, așa că am căutat niște scaune online, tapițate. De ce online? Păi cred că e destul de lesne de înțeles că în magazinele din oraș, prin hipermarketuri, sunt numai bazaconii.

Cele mai interesante scaune online le-am găsit pe scauneonline.ro. Știu, denumirea site-ului sună ciudat dar avem de-a face cu un magazin de nișă extraordinar. Internetul, minunea secolului 21 reușește să ne aducă în prim plan posibilitatea de a lua contact cu magazine aflate la sute/mii de kilometri distanță , din care putem alege produse de cea mai bună calitate. Aceste magazine de nișă specializate în scaune, sunt renumite pentru două lucruri: calitate și diversitate. Chiar ai de unde să alegi și calitatea este de asemenea la un nivel care mie unul mi se pare ok.

Tu ce părere ai despre acest aspect al scaunelor de bucătărie? Le consideri un punct important al capitolului cum să te relaxezi în bucătărie sau pur și simplu ai impresia că scaunele din această încăpere nu trebuie să fie neapărat confortabile?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here