Home Monden Directorii peliculei Star Wars – Han Solo au fost dați afară în...

Directorii peliculei Star Wars – Han Solo au fost dați afară în timpul filmărilor

1499
0
Star Wars – Han Solo

Kathleen Kennedy, președintele Lucasfilm, a anunțat în această seară faptul că directorii Phil Lord și Christopher Miller părăsesc colaborarea pentru pelicula Han Solo din cauza unor divergențe legate de creativitate. Lord și Miller s-au făcut cunoscuți la Hollywood după ce au scris și au regizat The Lego Movie, alături de filmul 21 Jump Street, urmat de 22 Jump Street.

„Phil Lord și Christopher Miller sunt doi directori de film destul de talentați care au atras alături o echipă incredibilă de filmare, dar a devenit mai mult decât evident faptul că avem opinii diferite în ceea ce privește creativitatea în acest film, așa că am decis să renunțăm la colaborare. Un nou director va fi anunțat curând” spune Kennedy într-o declarație apărută în presa americană.

Filmările pentru pelicula Han Solo au început în luna ianuarie iar filmul este așteptat pe marile ecrane în luna mai 2018, deși alte filme Star Wars inclusiv Rogue One și Episode VIII sunt așteptate înainte, respectiv în luna decembrie. Rogue One a ajuns în vizorul presei anul trecut când Lucasfilm a adus pe scenaristul Tony Gilroy pentru a reface oarecum unele scene.

Pelicula va avea în prim plan pe Alden Ehrenreich, ce va interpreta rolul tânărului Han Solo cu Woody Harrelson drept mentor, Donald Glover drept tânăr Lando Calrissian, și câteva roluri încă nespecificate dar atribuite lui Emilia Clarke din Game of Thrones și lui Thandie Newton din Westworlds. Având în vedere castingul, faptul că cei doi directori au fost dați afară nu are cum să fie o veste prea bună. Se pare că cei doi au intrat în conflict cu Kathleen Kennedy din pricina modalității de filmare a cadrelor, cu stilul lor de filmare, refuzând să execute filmarea în viziunea Lucasfilm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here