Home Lifestyle Cum e când te trăsnește?

Cum e când te trăsnește?

869
0
trăsnește

Uneori, oamenii care sunt trăsniți păstrează drept amintire hainele, cămășile, pantalonii care nu sunt tăiate de doctori și asistente. Aceste haine uneori rețin parte a poveștii care doar printr-o minune nu s-a transformat într-o tragedie. 200 se milioane de volți care călătoresc la o treime din viteza luminii nu e chiar puțin, așa că, familia lui Jaime Santana au făcut un rezumat destul de interesant legat de evenimentul din după amiaza unei zile de sâmbătă, aprilie 2016.

Jamie călărea cu Alejandro Torres și alți doi prieteni în munții din spatele casei lui Alejandro, Pheonix, Arizona. Petreceau un weekend de calitate cu alte cuvinte. Au observat fulgere în preajma casei lui Alejandro suficient de amenințătoare cât să le caracterizeze drept zig-zaguri pe cer. Imediat a început și ploaia, ei aflându-se la doar câteva sute de metri de proprietate. În acel moment, Alejandro a fost trântit la pământ. Nu a stat inconștient pentru multă vreme, și-a revenit dar avea dureri în tot corpul iar calul său era mort. Ceilalți doi călăreți erau acolo, tremurau de frică dar erau nevătămați. Alejandro a plecat să caute pe Jamie și l-a găsit în partea cealaltă a calului său mort.

Flăcări ieșeau din pieptul lui, flăcări pe care Alejandro le-a stins repede. Abia după ce vecinii au chemat ambulanța, și-au dat cu toții seama ce se întâmplase. Jamie fusese lovit de trăsnet. A fost transportat la spital unde s-a descoperit că avea hemoragie la creier alături de alte leziuni la organele interne, inclusiv la ficat. Avea de asemenea arsuri de gradul 2 și 3 pe o cincime din suprafața corpului. Medicii l-au pus în comă indusă 2 săptămâni pentru a permite corpului să se refacă. Cu toate acestea, Jamie a scăpat. 5 luni mai târziu s-a întors acasă.

„Problema cea mai mare este că nu pot merge.” Doctorii au spus că unii nervi ai lui Jamie sunt încă paralizați, dar speră cu timpul să îi readucă la simțuri cu ajutorul medicamentelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here