Home Diverse Se pot face bani de acasă?

Se pot face bani de acasă?

734
0
bani de acasă

Internetul s-a dezvoltat destul de mult în ultimii 5 ani și a început să suporte din ce în ce mai mult ideea de a lucra de acasă, joburile ce pot fi duse la bun sfârșit de la distanță și așa mai departe. Mulți dintre noi ne dorim un serviciu la care să ne ducem cu plăcere, să nu ne bâzâie absolut nimeni, să nu avem parte de clienți țâfnoși ori de șefi enervanți și în prezent, acest tip de job începe să prindă contur prin prisma banilor făcuți de acasă. Există câteva modalități destul de interesate prin care puteți face bani de acasă și aceste modalități cred că pot fi numite locuri de muncă la domiciliu.

Care sunt cele mai sigure modalități de-a face bani de acasă ce se pot transforma în joburi full time

  1. Publicitatea online. Se face cu ajutorul blogurilor. Tot ce trebuie să faceți este să construiți un blog sau un site despre un domeniu la care vă pricepeți foarte bine. De exemplu, faceți un site despre decorațiuni interioare pe care explicați tutoriale, învățați oamenii să-și amenajeze singuri casele. Cu timpul, site-ul va fi din ce în ce mai vizitat și or să apară oportunitățile de a face bani din publicitate. E un proiect de durată dar odată pornit, se vor face bani frumoși.
  2. Sondaje de opinie. Chiar dacă multă lume spune că nu se poate trăi din așa ceva întrucât nu există continuitate, sunt de părere că cine își dorește cu adevărat ceva, reușește. Nu trebuie să optați pentru o singură companie de sondare, sfatul meu este să vă înscrieți la cel puțin 6-7 asemenea instituții și mai mult ca sigur veți avea un flux continuu. Ar fi ideal dacă ați cunoaște și limba engleză, astfel, veți putea avea acces la institute de sondare din străinătate care plătesc bine.
  3. Afilierea online. Afilierea online se bazează practic pe răspândirea unor linkuri prin intermediul cărora colectezi comisioane de la cei care dau click pe ele. Cu alte cuvinte, eu dacă trimit cuiva un link Profitshare iar acel om cumpără ceva de pe E-MAG în următoarele ore, voi primi și eu un comision pentru că eu aș fi fost cel care ar fi trimis în magazin acea persoană. Cam aceasta este ideea de bază în afilierea online. Desigur, puteți face afiliere și pe bloguri, etc.
  4. Lucrează freelance. Ca freelance, te poți înscrie pe site-uri precum Elance.com, Odesk.com, Freelancer.co.uk, PeoplePerHour.com sau Fiverr.com și poți câștiga bani lucrând pe calculator ceva ce te pricepi foarte bine. Știi să scrii foarte bine în engleză? Foarte bine, oamenii vor veni la tine să le scrii anumite articole sau să le traduci anumite texte. Știi să faci un banner, știi să umbli destul de bine cu Photoshop? Din nou, oamenii din întreaga lume vor apela la serviciile tale.
Previous articleAu apărut din nou pirații în apele africane
Next articleCum e când te trăsnește?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here