Home Monden Care a fost prima mașină a lui Lewis Hamilton

Care a fost prima mașină a lui Lewis Hamilton

1394
0
Lewis Hamilton

A trecut linia de sosire în Formula 1 mai des ca orice alt pilot (cu excepția lui Michael Schumacher) însă lui Lewis Hamilton nu i-a plăcut întotdeauna viteza. Înainte să-și facă un nume în lumea curselor de mașini, omul de la Mercedes deținea un autoturism oarecare.

„Era un Mini. De fapt, mașina mamei a fost prima pe care am condus-o, apoi mi-am cumpărat un Mini. L-am cumpărat la mâna a doua dar era în condiție destul de bună” râde Lewis Hamilton aducându-și aminte de prima sa mașină. Poate că acest Mini nu avea viteze de top ca-n Formula 1, nu are atât de aerodinamic asemenea unui bolid de curse, dar Lewis Hamilton se simțea bine cu ea.

După ce tatăl său l-a ajutat să-și cumpere acest Mini, Lewis Hamilton își aduce aminte că a urmat cel mai frumos moment din viața lui. Avea puterea să se ducă oriunde, oricând. Se bucura de libertate.

„După ce am cumpărat mașina, aveam impresia că știu totul și că nu contează cât de bun șofer ești pe stradă. M-am înșelat. Odată cu mașina vine și responsabilitatea. Nu ești singur pe stradă, mai sunt și alți oameni de siguranța cărora nu ai voie să te atingi” continuă Lewis Hamilton.

Previous article5 tipuri de femei pentru care videochatul ar fi jobul ideal
Next articleCea mai rapidă mașină electrică din lume: NIO EP9
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here