Home Diverse 5 tipuri de femei pentru care videochatul ar fi jobul ideal

5 tipuri de femei pentru care videochatul ar fi jobul ideal

1005
0
videochatul

Videochatul în România s-a dezvoltat destul de mult în ultimii 2-3 ani și pe măsură ce mentalitatea tinerelor s-a occidentalizat, tot mai multe au devenit interesate de o carieră ca model videochat. De ce au devenit brusc interesate? Păi pentru că au auzit despre câștigurile fabuloase pe care un model videochat le poate avea lunar, discutăm despre mii de euro, bani făcuți legal, într-o țară în care salariul minim pe economie este undeva la 200 de euro. Din păcate visele nu se pot îndeplini cu 1000 de lei pe lună, iar în cele ce urmează vom discuta despre 5 tipuri de femei pentru care jobul într-un studio videochat ar fi ceva mai mult decât ideal.

5 tipuri de femei pentru care videochatul ar fi jobul ideal

  1. Studenta. Să fii student în România e destul de dificil dacă nu ai niște părinți bogați care să te țină în spate în facultate, care să-ți plătească chirie sau chiar să-ți cumpere apartament în orașul în care te duci la facultate, cum am văzut că e obiceiul mai nou. Dacă nu ai părinți care au făcut afaceri cu statul, va fi foarte greu să te întreții în facultate dacă nu vei găsi un job care să-ți permită atât să te ții de cursuri cât și să câștigi suficienți bani. Videochatul este de departe cea mai bună soluție pentru tinerele studente care nu au avut bafta să aibă părinți „afaceriști”.
  2. Femeia matură. Mă refer aici la femeia matură în gândire, nu neapărat matură ca ani. O femeie matură conștientizează faptul că viața e scurtă. Dacă își va pierde anii tinereții cu joburi prost plătite sau cu o carieră care nu îi aduce atât de multă satisfacție, nu va reuși niciodată să-și cumpere o casă sau o mașină sau să pună bazele unui mic business. Femeia matură vrea independență financiară și vrea să-și îndeplinească visele acum cât e încă tânără. Femeia matură știe că poate să câștige +2000 de euro pe lună legal la videochat și profită de această oportunitate.
  3. Femeia fără calificare. Atunci când nu ai nici o calificare și lucrezi ani de zile ca agent de vânzări, lucrător comercial, vânzătoare, joburi de-astea mai mult decât prost remunerate, clar nu o să reușești niciodată să te desprinzi de sărăcie. La videochat însă te poți angaja indiferent de studiile pe care le ai, indiferent de calificările pe care le ai. Videochatul este o variantă destul de bună pentru femeile care nu au facultate și nici nu au reușit să găsească un loc de muncă remunerat foarte bine în meseria pe care o practică.
  4. Femeia independentă. Discutăm aici despre femeia care vrea prin orice mijloace (legale) să reușească prin forțe proprii. O să o numim așadar un fel de „self made woman”. Mulți dintre voi aveți impresia că la videochat lucrează de obicei tinere pe perioade foarte scurte de timp care doresc să facă rost de niște bani rapid, însă realitatea este cu totul alta. Majoritatea modelelor de videochat sunt femei mature, inteligente și independente care doresc să reușească în viață prin propriile forțe, fără să fie ajutate de un iubi cu Mercedes ML. Femeia independentă se descurcă singură și jobul la un studio videochat este cu siguranță una dintre cele mai bune soluții.
  5. Femeia patriotă. A devenit un obicei ca tinerii și tinerele să-și înjure propria țară și la primul hop, la primul greu, să dea bir cu fugiții în străinătate, unde devin slugi și contribuie la clădirea bunăstării altora pe 1500 de euro lunar. Există însă și tinere care doresc să lucreze la ele în țară, nu sclavi pe plantația altora și videochatul este una dintre cele mai bune soluții. Banii sunt mai mulți ca-n străinătate și nu sunt nevoite să părăsească țara. Totul este legal și este mai mult decât evident faptul că cine vrea să se descurce la el în țară, o poate face.

Acestea sunt cele 5 tipuri de femei care vor vedea întotdeauna în videochat o portiță pe care dacă o vor deschide, vor reuși să își îndeplinească visele. Rămâne evident la aprecierea fiecăreia dintre voi dacă vă încadrați în unul dintre cele 5 tipuri și dacă doriți într-adevăr să faceți acest pas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here