Home Lifestyle Cele mai frumoase fotografii surprinse de amatorii de călătorii

Cele mai frumoase fotografii surprinse de amatorii de călătorii

733
0
amatorii de călătorii

Casablanca, Maroc. Un vizitator sosește la moscheea Hassan din Casablanca cunoscută drept Marea Moschee, clădire ce supraveghează atent Oceanul Atlantic.

Shenyang, China. O arcadă de levănțică lungă de 200 de metri a devenit atracția principală pentru turiștii care ajung în capitala provinciei Liaoning.

Cappadocia, Turcia. Balonul cu aer cald este o atracție turistică foarte populară în Cappadocia, un sit ocrotit UNESCO din Anatolia Centrală. Munți vulcanici fac peisajul mirific.

Deșertul Hameem, Emiratele Arabe Unite. Un tip însoțit de cămila lui traversează deșertul Hameem, în jur de 170 de kilometri înspre vest de Abu Dhabi.

Petra, Iordania. Fațada înaltă de 43 de metri a Al-Khazneh este una dintre cele mai importante dovezi ale vizitatorilor din Iordania atică, construită în urmă cu peste 2000 de ani.

Rio de Janeiro, Brazilia. Carnavalul anual de la Rio a luat startul în 18 februarie, mii de oameni luând cu asalt strada Ceu na Terra (Raiul pe Pământ).

Moscova, Rusia. Pătratul Roșu din Moscova a fost surprins în timpul unor căderi de zăpadă masive din luna februarie. Catedrala St. Basil apare în stânga iar turnul Spasskaya în dreapta.

Sigiriya, Sri Lanka. Localizată la 160 de kilometri la Nord de Colombo, o fortăreață din piatră antică pe nume Fortăreața Sigiriya a fost construită în secolul 5 de regele Kassapa 1.

Londra, Marea Britanie. Festivalul Magic Lantern al Chiswick House face parte din obiceiurile de Revelion ale Londrei. Festivalul se termină pe data de 26 februarie.

Potsdam, Germania. Sanssouci era palatul de vară al regelui Frederick Cel Mare, regele Prusiei între 1740-1786. A fost construit în stil Rococo și era răspunsul Germaniei pentru Versailles-ul Franței.

Srinagar, Kashmir. Bărcile tradiționale din lemn, shikara, sunt agățate de un ponton pe celebrul lac Dal. Muntele Zabarwan se vede în zare.

 

Previous articleCâștigătorii concursului World Press Photo 2017
Next articleZâmbetul, cel mai simplu gest prin care transmiți fericire
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here