Home Diverse Zâmbetul, cel mai simplu gest prin care transmiți fericire

Zâmbetul, cel mai simplu gest prin care transmiți fericire

1073
0
Zâmbetul

În momentul în care zâmbești reușești să creezi o stare de spirit atât pentru tine cât și pentru cel căruia-i zâmbești. Mulți dintre voi ați observat probabil faptul că atunci când zâmbim involuntar, doar pentru că ne place cineva sau pentru că ne face să ne simțim bine, primim înapoi același zâmbet involuntar. Cine știe, poate că zâmbetul este puntea de legătură între două suflete apropiate, așa comunică sufletele între ele fără să mai intervină conștiința și cugetul.

Dar ce faci atunci când nu poți să zâmbești? Ce faci atunci când ai probleme cu dantura și mai mult ca sigur ajungi să te închizi în tine? Ei bine, din fericire, medicina modernă a avansat destul de mult mai ales pe parte de proteze dentare. Acestea au devenit cu timpul din ce în ce mai ieftine și dacă nu mă crezi, ai putea să te interesezi de o proteză dentară la Clinica Trident, una dintre cele mai renumite clinici dentare din capitală. Poți să întrebi de o proteză dentară fixă sau elastică.

Din păcate orice ai face vei fi nevoit să dai bani, să scoți bani din buzunar dacă problema este gravă și probabil că este din moment ce ai nevoie de o proteză. Există boli precum paradentoza care nu iartă pe nimeni și care nu prea pot fi tratate. Mai sunt și ereditare adică te naști predispus la ele și nu poți face nimic pentru a le evita. În acest caz, ești nevoit să te orientezi către proteze și tot vei reuși să ai un zâmbet care să transmită emoție. Te poți interesa din timp de prețuri ca să știi exact despre ce cheltuieli este vorba dar repet, nu te speria. Costurile pentru proteze nu sunt așa de mari.

Sunt de părere că fiecare dintre noi are nevoie de un zâmbet la purtător și faptul că pot apărea probleme cu dantura nu trebuie să ne schimbe sau să ne facă să zâmbim pe ascuns. Un zâmbet colorat poate să fie cel mai frumos accesoriu dacă ești conștient de puterea lui.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here