Home Monden Cum arată concediul fostului Președinte american, Barack Obama

Cum arată concediul fostului Președinte american, Barack Obama

1725
0
Barack Obama

Înainte să se întoarcă la Washington, fostul președinte american a fost într-un mic concediu în Insulele Virgine, concediu destul de sportiv am putea spune, alături de prietenul său Richard Branson, miliardarul care a fondat Virgin Group. Acum că Barack Obama este liber, când nu mai este ținut în de-a aproape de serviciile secrete și de bodyguarzi, poate să facă liniștit kitesurfing alături de prietenii săi. De exemplu, ca să facă lucrurile mai interesante în această vacanță, Branson a lansat chiar o provocare fostului lider mondial.

„Ne-am înțeles să ne întrecem: ar putea Barack Obama să învețe kitesurfing înainte ca eu să învăț să mă dau cu un foilboard?  Ne-am înțeles să acordăm o zi fiecăruia dintre noi pentru a exersa apoi să vedem care poate să reziste în picioare cel mai mult” spune Branson într-o postare pe virgin.com.

Ce este kitesurfing-ul? Ei bine, cum spune și denumirea tradusă mot a mot din engleză, te dai pe o placă de surf tras practic de un zmeu uriaș. Ce este foiboarding-ul? Este vorba despre o placă de surf ceva mai micuță care are amplasată dedesubt niște mici aripioare din pricina cărora, te ridici deasupra apei în momentul în care ești pe val. Astfel, placa nu atinge practic apa.

Așadar, după o zi de încercări și de antrenamente, fostul Președinte al Statelor Unite Barack Obama a fost cel care a câștigat întrecerea.

„Eram unul lângă celălalt, întrecerea a fost la mustață până în ultima ei fază când m-am ridicat pe foilboard și am reușit să stau așa 50 de metri, la 1 metru deasupra apei. Sunt mulțumit de rezultat dar când am văzut că Barack a reușit să stea în picioare de două ori mai mult, adică 100 de metri, a trebuit să-mi recunosc înfrângerea și am mers împreună să sărbătorim victoria.” Spune Branson.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here