Home International Unei femei vegetariene i s-a respins cererea pentru cetățenie în Elveția din...

Unei femei vegetariene i s-a respins cererea pentru cetățenie în Elveția din pricina ideilor foarte pronunțate pentru protecția animalelor

859
0
Nancy Holten

O femeie vegetariană a aplicat de două ori pentru cetățenia elvețiană  și a fost respinsă de fiecare dată  pentru că a reușit să enerveze foarte multă lume cu opiniile ei referitoare la drepturile animalelor. De naționalitate olandeză, Nancy Holten în vârstă de 42 de ani trăiește în Elveția de mai bine de 30 de ani. Acolo, aplicările pentru cetățenie sunt manageriate de către guvern, uneori cu ajutorul rezidenților. Printre cerințele de integrare în modul de viață elvețian, mai sunt luate în calcul și obiceiurile tradițiile. Ei bine, aici intervine problema dintre rezidenții Gipf-Oberfrick și Nancy.

Aceasta a fost destul de vocală în comunitate și a criticat dur tradițiile în ceea ce privește vânătoarea sau alte aspecte apreciate de localnici. Nancy a militat chiar și împotriva tălăngilor puse la gâturile vacilor, chiar și împotriva clopotului de la biserică. Astfel, municipalitatea a refuzat de două ori aplicațiile lui Nancy pentru cetățenia elvețiană, prima dată în 2015, apoi acum la început de 2017.

„La scurt timp înainte de a depune aplicațiile, a început să lupte împotriva valorilor elvețiene precum clopotele de la biserică, tălăngile vacilor, capcanelor de șoareci, laptele dus la copii la școli  și multe altele. A făcut acest lucru nu doar în particular, ci și în mass media” spune Urs Treier, purtătorul de cuvânt al Consiliului Local din Gipf-Oberfrick.

Treier a mai spus faptul că aplicațiile ei au fost respinse din cauza faptului că o persoană care militează atât de vehement împotriva valorilor unei țări, nu merită cetățenie mai ales atunci când merge și susține în presă. Nu discutăm despre o simplă opinie personală ținută personală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here