Home Economic Trump Tower – probleme din pricina nivelului de securitate

Trump Tower – probleme din pricina nivelului de securitate

914
0
Trump Tower

Restricțiile de securitate de pe strada Fifth Avenue par să fie un lucru bun pentru cei care locuiesc în turnul aurit, dar pentru vecini și pentru cei care au mici afaceri în jurul turnului este un coșmar din care nu vor ieși prea curând. Cel puțin nu în următorii 4 ani. Marți, aceștia, nemulțumiții au avut ocazia să-și spună oful, când s-au întâlnit un comitet al Comisiei New York City. Comitetul a venit să le explice cât de importantă este securitatea Trump Tower pentru întreg cartierul.

„9 noiembrie a fost un coșmar pentru Fifth Avenue. Restul lunii noiembrie a fost la fel de rea. Până astăzi, se estimează o pierdere de 40 de milioane de dolari pentru întreprinzătorii de pe Fifth Avenue” spune Tom Cusick, președinte al Fifth Avenue Association Business Improvement District despre ziua în care Trump a devenit președinte cu acte în regulă.

Derek Walsh, co proprietar Judge Roy Bean Public House de pe West 56th Street spune că nimeni nu i-a anunțat că acea stradă se va închide iar acum îi este foarte greu să găsească o soluție. Mereu are foarte mult personal care stă degeaba când strada este închisă și foarte puțin personal care nu face față în momentul în care strada se deschide pe neașteptate. Strada cu pricina se află pe latura de Sud a Trump Tower.  Încasările Judge Roy Bean au scăzut cu 30% ca urmare a deciziei municipalității de a închide strada.

În acest moment, există 105 afaceri afectate pe 56th Street, între Fifth și Sixth ave, afaceri care au nevoie de traficul pietonal pentru a prospera. Aceste 105 afaceri adună în total aproximativ 1000 de locuri de muncă iar închiderea străzii ar putea pune în pericol nu doar aceste locuri de muncă, dar întreg mediul business al cartierului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here