Home Monden Mariah Carey – explicații după prestația penibilă de Revelion

Mariah Carey – explicații după prestația penibilă de Revelion

1549
0
Mariah Carey

Mariah Carey rupe tăcerea în legătură cu evenimentul petrecut la cumpăna dintre ani. Câștigătoarea premiului Grammy spune că dacă Dick Clark, fondatorul Dick Clark Productions, ar fi fost pe fază, aceste probleme tehnice nu s-ar fi întâmplat.

„Tot ce pot să spun este că Dick Clark a fost o persoană incredibilă și mă bucur că am avut onoarea să lucrez alături de el când mi-am început cariera muzicală dar sunt de părere că nu ar fi trebui să lase un artist să treacă prin așa ceva, să fie înjosit în asemenea hal” spune Mariah Carey.

Chiar dacă Mariah Carey caracterizează drept teribil acel ajun de an nou, este recunoscătoare fanilor care au avut răbdare cu ea și care nu s-au supărat.

„Adevărații mei fani au fost foarte înțelegători și îi apreciez nespus de mult pentru acest lucru. Au mai fost și câteva persoane din media care m-au încurajat și le sunt și lor recunoscătoare de asemenea pentru că din punctul meu de vedere, a fost un sezon al sărbătorilor de iarnă incredibil încheiat cu ajun de An Nou de-a dreptul teribil” spune Mariah Carey.

Mariah Carey va pleca într-un turneu numit „All the Hits” cu Lionel Richie în luna martie și spune că această performanță dezastruoasă din ajunul Anului Nou nu o va opri să continue spectacolele LIVE.

„Acest eveniment nu mă va împiedeca să susțin alte performanțe live în viitor, însă e clar că nu voi mai avea încredere 100%  în oamenii care nu fac parte din echipa mea” spune Mariah Carey.

După ce în presă au apărut zvonuri cum că Dick Clark Productions ar fi făcut în mod intenționat probleme lui Mariah Carey la cumpăna dintre ani, Dick Clark a răspuns următoarele:

„Să spui că DCP, un producător de spectacole muzicale precum American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year’s Rockin’ Eve și Academy of Country Music Awards, ar încerca să compromită intenționat un artist, e defăimător, deplasat și de-a dreptul absurd” spune Dick Clark Productions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here