Home Economic Volkswagen va disponibiliza 30.000 de angajați în următorii 3 ani

Volkswagen va disponibiliza 30.000 de angajați în următorii 3 ani

729
0
Volkswagen

Soluția pentru a mări profiturile după scandalul emisiilor CO2 pentru cei de la Volkswagen este disponibilizare a 30.000 de angajați. Astfel, în următorii 3 ani, cel mai mare producător de automobile din Europa va trebui să reducă personalul fabricilor din Germania.

Cele mai multe posturi, 23.000, vor fi tăiate pe piața internă. Compania spune că reducerea personalului în Germania a fost deja hotărâtă cu sindicatele și oamenii vor pleca de bună voie. Cei care vor putea să iasă la pensie vor profita de aceste disponibilizări.

Această măsură va mări profiturile Volkswagen cu 3.7 miliarde de euro pe an, până în anul 2020. De asemenea, și productivitatea va fi mărită cu 25% în acest interval. În acest moment, Volkswagen are 610.000 de angajați în întreaga lume și a primit amenzi de zeci de miliarde de euro din cauza scandalului emisiilor poluante.

De asemenea, fabricantul va trebui să despăgubească și clienții care au fost înșelați. Ca pare a restructurării, Volkswagen va investi 3.5 miliarde de euro în vehicule electrice , pentru a căror producție care se vor crea 9000 de posturi noi în Germania.

Previous articleStephen Hawking: este obligatoriu ca în următorii 1000 de ani să găsim o altă planetă pe care să putem trăi
Next articleUtilajele de construcții nu sunt atât de simplu de întreținut dacă locuiești într-un oraș din provincie
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here