Home Diverse Utilajele de construcții nu sunt atât de simplu de întreținut dacă locuiești...

Utilajele de construcții nu sunt atât de simplu de întreținut dacă locuiești într-un oraș din provincie

938
0
Utilajele de construcții

Orașele mici de provincie sunt întotdeauna dezavantajate la toate categoriile. De exemplu, la Drobeta Turnu Severin nu ai de unde să cumperi piese de schimb pentru utilaje de construcții, lucru constatat de mine în vremurile când lucram la Peco.

Au fost atunci niște lucrări la drumul de acces iar unul dintre buldozere a cedat pur și simplu. Nu a putut să fie repus în funcțiune decât peste vreo 2 zile, după ce s-a făcut comandă pe rocatil.ro de o pompă de combustibil și filtre pentru utilaje de construcții.

Chiar nu a existat un magazin în Drobeta Turnu Severin din care să se poată aduce la comandă așa ceva. E incredibil cât de înapoiate au ajuns orașele mici de provincie.

Noroc cu magazinele online din care poți să te mai aprovizionezi din când în când atunci când ai nevoie. Într-un fel e normal să nu mai existe nimeni care să țină asemenea magazine pentru că din moment ce aici nu se construiește mai nimic, din moment ce oamenii își construiesc casele la roabă nu cu utilaje, nu are ce să defecteze. Un magazin de piese de schimb pentru asemenea mașini ar fi soldat cu un faliment. Au fost, au fost într-adevăr magazine din care se puteau cumpăra piese pentru camioane, buldo-excavatoare, excavatoare, toată gama de utilaje de construcții dar s-au închis cu timpul din cauza lipsei cererilor.

Într-un oraș în care nu se construiește nimic, nu are rost un asemenea magazin. Cei care încă mai lucrează în construcții ar fi nevoiți să își închidă firmele dacă nu ar exista magazine online precum rocatil.ro din care să-și cumpere piesele de schimb de care au nevoie în momentul în care utilajele cedează.

Nu, utilajele de construcții nu sunt simplu de întreținut dacă locuiești într-un oraș mic de provincie, afectat de lipsa industriei, însă cu toate acestea există sprijin online. Cei care au nevoie de piese, filtre, tot ce ține de parte hidraulică a utilajelor pot să aibă un partener de încredere în magazine online precum rocatil.ro.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here