Home Lifestyle Va fi construit până la urmă iahtul de 667 milioane de dolari?

Va fi construit până la urmă iahtul de 667 milioane de dolari?

1030
0
iahtul de 667 milioane

De obicei, în momentul în care ai șanse de reușită de 1 la 1000, nu prea îți vine să te arunci. Ei bine, designerul de super iahturi Andy Waugh crede în acea șansă dintr-o mie și nu se ferește să vină cu proiecte de genul Epiphany. Poate că acesta nu este cel mai mare din lume, recordul fiind deținut de Azzam-ul de 180 de metri lungime, dar este cu siguranță cel mai extravagant. Dacă va exista vreun nebun să-l construiască, acesta va avea nevoie de 5 ani, iar la final, Epiphany va avea o lungime totală de 130 de metri.

Costurile? Probabil că o să coste între 200 de milioane și 500 de milioane de lire. Asta înseamnă între 267 și 667 de milioane de dolari. Depinde foarte mult de materialele și stilul decorațional din interior. Dacă se va opta pentru aur în băi cum se vehicula, e clar faptul că aceste costuri vor sări în aer. La final, iahtul oricum va avea un cinema privat,  jacuzzi, sală de fitness cu SPA.

Cel mai interesant lucru este faptul că nu costul uriaș aduce această șansă de 1 la 1000 de a se construi. Oamenii sunt foarte suciți și mereu doresc ceva altfel în momentul în care cumpără ceva deja construit. Designul foarte radical este de asemenea un impediment.

„De obicei, aceste proiecte sunt mai mult inspiraționale, sunt un punct de plecare pentru alte proiecte , legate evident de niște lucruri pe care le-am mai făcut în trecut” spune Andy Waugh.

Dar cine ar putea să cumpere asemenea iahturi? Ei bine, există oameni foarte bogați care sunt dispuși oricând să cheltuie 500 de milioane de dolari pentru o jucărie nouă, după ce se plictisesc de cea veche, potrivit lui Waugh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here